Zanosne trepavice u samo pet koraka

0
1


Koliko puta ste satima pokušavali da svoje trepavice učinite zanosnim, a sve što biste dobili su grudvice i previše maskare? Za savršene trepavice potrebno je dosta truda, ali je najvažnije da znate na šta treba da se fokusirate.
1. Nabavite kvalitetan uvijač za trepavice, koji je u skladu sa njihovim oblikom. Najpre ga držite na korenu trepavica, oko 10 sekundi, a potom ga nekoliko puta držite i na sredini i krajevima. Za posebno dramatičan izgled, zagrejte uvijač fenom za kosu, ali pazite da ne bude pretopao.

2. Kada nanosite maskaru, poseban akcenat stavite na koren trepavica, jer one tu treba da izgledaju nagušće i najtamnije. U predelu korena zadržite četkicu maskare malo duže

3. Ukoliko želite da vam trepavice izgledaju zaista zanosno, nanosite dve različite vrste maskare – jednu za izdužavanje i jednu koja će trepavicama dati voluumen i gustinu. Nakon što nanesete prvi sloj, odmah stavite i drugu maskaru, dok se prva ne osuši, da se ne bi stvorile grudvice.

4. Zatvorite oko i dodatno uvijte trepavice nanoseći maskaru i sa njihove druge strane. Donje trepavice naglasite vrhom četkice. Pobrinite se da su sve trepavice jednako naglašene.

5. Ajlajner će stvoriti iluziju gušćih trepavica. Stavite tamno smeđi ili crni ajlajner uz spoljnu liniju očiju, ali se potrudite da linija ne bude previše široka.

Izvor: Lepota i zdravlje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here