Muške navike koje nas iritiraju

0
1

Dok žene maksimalno ulažu u svoj izgled depilirajući gotovo sve delove tela, oblikujući obrve, lakirajući nokte i negujući lice i telo raznim skupim preparatima, većina muškaraca leto smatra periodom u kada je sve dozvoljeno.
Top 10 stvari koje muškarci potpuno zanemaruju tokom letnjeg odmora:
1. Dugi nokti na nogama – iako muškarci najčešće ne posećuju pedikira, dugi nokti na nogama zaista nemaju opravdanje.
2. Dlake na mestima gde ne bi trebalo da budu – na prvom mestu su dlake u nosu i ušima, a ni dlake na vratu i zapostavljena frizura nisu ništa manje iritantni.
3. Loš zadah – uz četkicu za zube koja je osnova higijene, vodica za usta trebala bi biti letnji must have svakog muškarca.
4. Neprijatni mirisi – postoji li išta gore od mirisa znoja pomešanog s dezodoransom?
5. Čupave obrve – nije reč o čupanju obrva radi oblikovanja, već o kontrolisanju njihovog rasta običnim makazicama za nokte.
6. Previše mirisa – iako su losion posle brijanja i parfem uvek dobro došli, ali preterivanje može biti potpuno kontraproduktivno.
7. Preterivanje s depilacijom – baš poput maljavih muških tela, ni preterivanje s depiliranjem ne izgleda mnogo primamljivo.
8. Ispucale pete – neuredna stopala i ispucale pete ni na kome ne izgledaju primamljivo.
9. Frizura koja se ne pomiče – preterivanje s gelovima za kosu i ostalim preparatima trebalo bi da ostane u sedamdesetim godinama. Masna, sjajna ili kruta kosa nije nimalo seksi.
10. Bubuljce i mitiseri – ovo je sasvim normalna pojava, posebno tokom letnjih vrućina, ali bi trebali odmah da budu uklonjeni.
 
Izvor: Joy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here