Robi Vilijams sutra u Beogradu!

0
3

Samo u bioskopu Cineplexx Delta City posetioci će imati prilike da  uživaju u „live“ prenosu koncerta Robija Vilijamsa koji je zakazan za sutra, 20. avgust od 19:50h. Koncert u glavnom gradu Estonije, u okviru turneje „Take the crown“, će se prenositi u  više od 27 zemalja uživo.    

Britanski pop pevač je jedan od začetnika same ideje uživo emitovanja koncerta u bioskopima, pošto su njegova dva prethodna koncerta sa BBC Electric Proms događaja 2009. godine emitovana u 250 bioskopskih dvorana širom 23 zemlje, čime je postavljen Ginisov rekord u to vreme.
„Dvočasovnu zabavu, prema kritikama stručnjaka najboljeg „live“ pevača današnjice će imati priliku da pogledaju samo posetioci bioskopa Cineplexx Delta City. Želeli smo da omogućimo svim obožavaocima Robija Vilijamsa u Srbiji da poslušaju najveći muzički spektal godine u okviru „Take the crown“ turneje i da iskuse nezaboravni provod uz vrhunsko ozvučenje i sliku“, izjavila je Aleksandra Garić iz Cineplexx-a.
Sutra će Robi Vilijams nastupiti na stadionu u Talinu kapaciteta od 70.000 ljudi i svim njegovim fanovima na stadionu, kao i u bioskopskih salama će predstaviti svoje najveće hitove kao što su „Bodies“, „Let me entertein you“, „Angels“ i mnoge druge.
Karte su u prodaji i možete ih kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here