Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru

0
3

Popularni glumci Lena Bogdanović, Aleksandra Janković, Bane Trifunović i Goran Jevtić otvoriće Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru, kada će svi posetioci moći da vide kreacije Lidije Jovanović, poznate dizajnerke cipela, ali i da učestvuju u interesantnim radionicama na temu obuće. Svečano otvaranje zakazano je za ponedeljak, 16. septembar u 19 časova, a manifestacija će biti otvorena do 20. septembra.     
U utorak i sredu, 17. i 18. septembra, od 14 do 20 časova, sve mališane očekuju likovne radionice „Moja najdraža cipela“ gde će, na unapred zadatim crtežima cipela, dodavati boje i ukrase i na taj način kreirati svoje modele obuće. Osim toga, saznaće i kako se prave cipele, kao i da pogledaju sve sastavne delove obuće.
U četvrtak i petak, 19. i 20. septembra, od 14 do 20 časova, svi posetioci imaće priliku da prisustvuju radionici „Shoe sense”  i urade analizu hoda bežičnim senzorskim sistemom. Tokom ove radionice biće prikazano kako se menja pritisak na stopalo u zavisnosti od visine potpetice, koji se parametri hoda menjaju i kako se to odražava na zglobove i mišiće. Takođe, posetioci mogu da prošetaju u različitim tipovima obuće i da vide kako se to odražava na njihov obrazac hoda.
Festival cipela je događaj koji će biti održan u okviru nedelje mode i lepote projekta „UŠĆE. Spaja sve najbolje”, a radionice za decu i analize hoda su besplatne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here