Otvoren Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru

0
4

Popularna glumica Lena Bogdanović svečano je otvorila Festival cipela u UŠĆE Shopping Centru kada su svi prisutni imali priliku da vide nesvakidašnje kreacije Lidije Jovanović, poznate dizajnerke cipela. Izložba je otvorena do 20. septembra, a u narednim danima svi koji posete UŠĆE SC moći će i da učestvuju u interesantnim radionicama na temu obuće.     

U utorak i sredu, 17. i 18. septembra, od 14 do 20 časova, sve mališane očekuju likovne radionice „Moja najdraža cipela“ gde će, na unapred zadatim crtežima cipela, dodavati boje i ukrase i na taj način kreirati svoje modele obuće. Osim toga, saznaće i kako se prave cipele, kao i da pogledaju sve sastavne delove obuće.
U četvrtak i petak, 19. i 20. septembra, od 14 do 20 časova, svi posetioci imaće priliku da prisustvuju radionici „Shoe sense” i urade analizu hoda bežičnim senzorskim sistemom. Tokom ove radionice biće prikazano kako se menja pritisak na stopalo u zavisnosti od visine potpetice, koji se parametri hoda menjaju i kako se to odražava na zglobove i mišiće. Takođe, posetioci mogu da prošetaju u različitim tipovima obuće i da vide kako se to odražava na njihov obrazac hoda.
Festival cipela je događaj koji se održava u okviru nedelje mode i lepote projekta „UŠĆE. Spaja sve najbolje”, a radionice za decu i analize hoda su besplatne.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here