Takmičenje mladih di-džejeva u UŠĆE SC

0
5

Mladi neafirmisani di-džejevi imaju priliku da svoje veštine za di-džej pultom pokažu u okviru manifestacije „Fan pit – zavrti miks“ koja traje do petka, 27. septembra u UŠĆE Shopping Centru. Oni koji se najbolje pokažu učestvovaće na završnom muzičkom događaju u subotu, 28. septembra kada će biti održana velika žurka i proglašeni pobednici – najbolji mladi di-džejevi.    

U utorak, 24. septembra, događaj će posetiti i delegacija Ministarstva omladine i sporta koja će od 17 časova zvanično proglasiti početak kampanje protiv govora mržnje „No hate speech“.
Za vreme trajanja manifestacije, svi posetioci imaće priliku da svakodnevno uživaju u predstavljanju i takmičenju disk džokeja, zanimljivim plesnim nastupima, kao i u izložbeno-prodajnom prostoru sponzora, a svi zainteresovani mogu da se priključe i školici di-džejeva i savladaju osnove ove muzičke veštine. U okviru finalnog takmičenja na završnom događaju 28. septembra, biće priređena i takmičenja u „brejk densu“ i „hip-hopu“.
Manifestacijom „Fan pit – zavrti miks” počinje nedelja hrane i dobre zabave u okviru kampanje „UŠĆE spaja sve najbolje“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here