Canon nagrađuje najbolji kratki film

0
3

U okviru manifestacije ”Najkraći dan’’, u nedelju 21.decembra sa početkom u 20h u Domu Omladine, biće prikazani najbolji kratki filmovi, a pobednik konkursa dobiće nagradu kompanije Canon.
Konkurs za najbolji kratki film do 3 minuta na temu najkraćeg dana je završen, a 27 najboljih filmova biće prikazani u Domu omladine Beograda na manifestaciji koju organizuje „Filmkultura“.  Pobednika konkursa, koga će biti odabran na osnovu jačine aplauza publike, očekuje fotoaparat Canon IXUS 135 kao nagrada. Za ovaj događaj je posebno pripremljen merač aplauza koji će pomoći u izboru najboljeg filma.
Pored večernjeg programa, izbora najboljeg kratkog filma tokom čitavog dana u okviru manifestacije biće održan veći broj zanimljivih radionica i predavanja, a ulaz je slobodan za sve zainteresovane.
Canon i ”Filmkultura” pozivaju sve zaljubljenike u kratki film da dođu 21.12. u 20h u Dom Omladine i podrže film koji im se najviše dopada. Pored Beograda, ovogodišnji ”Najkraći dan” biće održan u još deset gradova širom Srbije – Šabac, Arilje, Gornji Milanovac, Novi Sad, Vrnjačka Banja, Leskovac, Niš, Negotin, Smederevo, Pančevo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here