Apple Black Friday – cene koje plene!

0
3


iStyle Apple Premium Reseller u petak 27.11.2015 u svojim prodavnicama u TC Ušće i TC Delta City svim ljubiteljima Apple-ovih i pratećih proizvoda nudi mogućnost kupovine istih po neverovatnim cenama. Popusti se kreću od 15% na Mac računare i iPad tablete do neverovatnih 90% na odabrane dodatke iz ponude. U okviru ponude posebno se izdvaja iPhone 6 (128GB) koji je moguće nabaviti uz uštedu od 24%, kao i kompletna ponuda Beats slušalica koja je snižena čak 30%. Petak 27.11.2015 je dan koji su čekali svi ljubitelji Apple-ovih proizvoda!
Posetite iStyle Apple Premium Reseller prodavnice u petak 27.11.2015 i upoznajte se detaljnije sa ponudom sniženih proizvoda, kao i sa kompletnim asortimanom Apple-ovih i pratećih proizvoda. Ljubazno i specijalno edukovano osoblje iStyle Apple Premium Reseller prodavnica stoji svakom kupcu na raspolaganju.
Svojim kupcima iStyle Apple Premium Reseller nudi i najbolje servisne usluge kroz svoj servis (Apple Authorized Service Provider) koji postoji od 2010 godine. Velika prednost servisa je što ne funkcioniše samo kao servis na koji je većina kupaca navikla već i kao mesto na kom se može dobiti puna tehnička podrška i najrazličitiji edukativni saveti.
O iStyle Apple Premium Reseller lancu prodavnica
iStyle je vodeći Apple Premium Reseller u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa konstantnom tendencijom povećanja broja maloprodajnih objekata. Kroz preko 30 svojih maloprodajnih objekata i online prodavnica iStyle nudi kompletnu ponudu Mac računara, iPod-a, iPad-a, zajedno sa velikim brojem pažljivo izabranog portfolia dodatne opreme i softvera. U iStyle prodavnicama kupci mogu detaljno da upoznaju najnovije Apple proizvode i dodatke, prisustvuju prezentacijama i raznim drugim dešavanjima u vezi sa poslednjim tehnološkim inovacijama koje Apple donosi na globalno tržište.
Kontakt:
TC Delta City
Telefon: +381 62 419 010
Mail: shopdelta@istyle.rs
TC Ušće Šoping Centar
Telefon: +381 62 800 40 49
Mail: shopusce@istyle.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here