Gillette otkriva 007 u svakom muškarcu

0
3


Dok se svet sprema za premijeru „Spektra”, 24.-og  filma o Bondu, Gillette slavi momente u životu svakog muškarca u kojima on oseća da ima kontrolu i samopouzdanje. „Bond momenti” se ne dešavaju spontatno-oni su rezultat preciznog rituala.
Inspirativni Bond momenti
Počevši od 1.oktobra, Gillette je predstavio svoju kampanju „Bond momenti”, inspirisanu autorom Džejms Bonda, Janom Flemingom.  Flemingove moćne i poetične reči podstakle su osnivanje kampanje.  Njegovi citati koji opisuju ultimativne „Bond momente” prisutni su u kampanji kroz TV, štampu, onlajn, kao i “in-store”.promociju
Kampanja će početi TV spotom koji povezuje iskonsku akciju inspirisanu Bond svetom, i precizan Gillette alat koji će udruženim snagama pripremiti muškarca za njegove „Bond momente”.
„Spektar”, 24.-ta Džejms Bond avantura, realizovana je uz pomoć „EON Productions”-a Alberta R. Brokolija, „Metro-Goldwyn-Mayer Studio”, i „Sony Pictures Entertainment”-a, i biće emitovana u Engleskoj 26. oktobra, a u Americi 6.novembra ove godine.
Gillette se ujedinio sa Džejni Temime, nagrađivanom dizajnerkom kostima za filmove „Nebeski pad” i „Spektar”, kako bi obezbedio savete o stilu i pomogao muškarcima da se svuda osećaju puni samopouzdanja i da izgledaju najbolje što mogu, kako bi mogli da se pripreme za svoje „Bond momente”. 10.oktobra, Dženi Temime će putem Gillette Twitter naloga deliti svoje savete i odgovore na pitanja kako muškarac može da kreira specijalan stil u nekim važnim momentima.

„Baš kao i Bond, muškarac izgleda i oseća se najbolje kada je adekvatno pripremljen za bilo koju situaciju koja mu se ukaže na putu.” , rekao je Džon Mang, zamenik predsednika  „Global Gillette”-a.  „U saradnji sa ‘Spektrom’, Dženi Temim  i ‘The Fleming Estate’, Gillette prikazuje precizan alat, veštine i pripreme koje čoveku trebaju kako bi bio spreman za svoje svakodnevne ‘Bond momente’”.
Kako bismo proslavili ovo partnerstvo, „Spektar”/Gillette Fusion ProGlide brijač sa FlexBall tehnologijom nudi pakovanje sa 2UP+75ML_FUSION PROGLIDE FLEXBALL koje će biti dostupno u radnjama počevši od 1.oktobra 2015.godine. Ovo je savršen poklon za muškarca, koji će mu pomoći da bude pripremljen za ultimativno precizno brijanje. Više informacija o pakovanju i „Bond momentima” možete naći na https://www.facebook.com/gillettesrbija/.
Pogledajte sada GILLETTE i SPEKTAR u akciji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here