CarGo dostavio 10 hiljada besplatnih obroka medicinarima i najugroženijima

CarGo je zahvaljujući članovima koji nam veruju i koriste naše usluge uspeo da od početka trajanja pandemije dostavi više od 10.000 besplatnih obroka najugroženijim porodicama, osobama sa invaliditetom, našim najstarijim sugrađanima, volonterima, ali i zaposlenima na hirurgiji u Urgentnom centru.

Pored velikih akcija, kao što je CarGo Medical, verujemo da svaki dan ima veću vrednost uz dodatne akcije. Ručak, koliko god jednostavno zvuči, mnogo znači našim herojima i olakšava im ovaj pretežak period kada žrtvuju sebe, da bi spasili nas. Svaka teška situacija je prilika da budemo najbolja verzija sebe i ne smemo da je ispustimo.

Zahvaljujući restoranu, koji je želeo da ostane anoniman, CarGo fondacija će nastaviti da organizuje isporuku više od 300 zdravih i besplatnih obroka svakoga dana sve do kraja akutne krize.

Neophodno je da ojačamo našu solidarnost u vreme kada se popuštaju mere kako bismo se zajednički spremili za novu realnost koja je pred nama, u kojoj će biti potrebno još više solidarnosti i dobrote, ali i rada na stvaranju novih radnih mesta.
Uskoro dostupan i CarGo Butlernova opcija za dostavu iz marketa i restorana.

CAR GO BUTLER

Posebno smo ponosni što će uskoro CarGo Butler, opcija za dostavu namirnica i proizvoda, dodatno pomoći da sačuvamo svoje najbliže i naše društvo. Distanca je neophodna i sada kada se popuštaju mere. Ali socijalna distancija je samo fizička, ne i društvena distanca. Socijalna distanca je prilika za još veću društvenu odgovornost, a ona je naš pokretač od samog osnivanja.