Novosadska grupa BES objavila je 31.decembra u ponoć novi video spot za pesmu “Krah” I na sebi svojstven način ušla u novu 2021.godinu!

Znalo se da na trgovima i u klubovima 31.decembra neće biti organizovanih dočeka Nove godine, te je novosadska grupa BES rešila da svim ljubiteljima čvršćeg zvuka, za Novu godinu, tačno u ponoć, pokloni svoj novi, treći po redu singl “Krah” sa predstojećeg albuma “Periferija ljudskosti”.

Iako pesma kojom je bend poželeo srećnu novu ima prilično apokaliptičan i pesimističan naziv, ekipa BES-a poručuje da je u pitanju svojevrstan “omaž” protekloj 2020.godini koja je, svi će se složiti, ostavila itekako traga u našim životima.

“Za nas muzičare je bilo nezamislivo provesti takoreći celu godinu u četiri zida, bez ijednog nastupa. UŽAS. Pri tom apsolutno ne želimo da pričamo o finansijskim gubicima, već o čistom kontaktu sa publikom i tom predivnom energijom koja se dešava na nastupima. To je za nas neprocenjivo!” kaže Saša Friš, gitarista benda.  

 

Video spot za pesmu „Krah“ možete pogledati na ovom linku:

 

Pesma “Krah” još jedan je od singlova sa albuma “Periferija ljudskosti” koji je trebalo da krajem prošle godine ugleda svetlost dana, ali je njegovo objavljivanje odloženo za proleće: “Moraćete da se strpite još malo. Zbog celog ovog cirkusa primorani smo da pomerimo izlazak albuma za proleće. U međuvremenu ćemo izbaciti nadamo se još 2-3 singla” kaže Saša Friš i poručuje “Do tada, budite pozitivni… ne na virus… već u glavi, uživajte u životu i ljubavi, dišite punim plućima, slušajte muziku i nadajte se da ćemo se od tamo negde maja, juna, ponovo svi družiti na koncertima. Sve Najbolje u 2021 Godini, Voli vas bend BES!