Tuesday, November 28, 2023
HomeIstaknutoLeto je da samo uživaš!

Leto je da samo uživaš!

Leto je najzad počelo, a sa njim i sezona ledenih kafenih napitaka koji osvežavaju, vraćaju energiju i pružaju uživanje za sva čula. Uz Insta Grand Freeze, ledenu kafu broj jedan u Srbiji, možeš da se prepustiš savršenim letnjim kremastim ukusima i biraš između Insta Grand Freeze Classic i Insta Grand Freeze Coconut, koji će te rashladiti i kada temperatura dostigne maksimum.

U okviru kampanje “Leto je da samo uživaš”, koja obuhvata različite zanimljive sadržaje koji se nalaze na zvaničnoj web stranici, sve ljubitelje najuzbudljivijeg godišnjeg doba očekuju razna iznenađenja. Oprobaj se u jednostavnoj igri memorije u kojoj je moguće učestvovati neograničen broj puta. Potrebno je samo da se registruješ na sajtu i nakon toga pokreneš video igru i pronađeš identične parove pojmova. Rangiraju se samo najbolje ostvareni rezultati, a najuspešnije učesnike očekuje 26 poklona svake nedelje – polaroid fotoaparat, JBL zvučnik, Kanken ranac, mini štampač, kao i paketi Insta Grand Freeze kafe.

Na internet stranici su postavljeni i jednostavni video recepti za pripremu poslastica za prave sladokusce, čiji je neizostavni sastojak Insta Grand Freeze, poput kremastih, ledenih napitaka i sladoleda bez kojih topli, letnji dani ne mogu da se zamisle. Tu su i saveti i trikovi kako da kreiraš zanimljive i drugačije fotografije uz igranje perspektivom, optičkim iluzijama i senkama, a koje će oduševiti sve tvoje pratioce na Instagramu i Facebook-u. Jer, “ako nešto nije zabeleženo na fotografijama i na društvenim mrežama, kao da se nije ni desilo” te ovi saveti samo mogu biti od velike pomoći!

“Leto je da samo uživaš” i zato sa puno entuzijazma uroni u hladno Insta Grand Freeze osveženje i prepusti se nezaboravnim avanturama koje će se prepričavati tokom cele godine.

 

 

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!