Tuesday, November 28, 2023
HomeTechnolifeGedžetiXiaomi najavio dva nova modela u prodaji u SRBIJI, Redmi Note 9T...

Xiaomi najavio dva nova modela u prodaji u SRBIJI, Redmi Note 9T i Redmi 9T

Xiaomi je danas predstavio dva nova Redmi pametna telefona: Redmi Note 9T i Redmi 9T. Mobilni telefoni se u Srbiji očekuju u martu putem Xiaomi oficijalnih prodajnih kanala.

Redmi Note 9T nudi pristupačnu cenu uz mogućnost korišćenja dual 5G SIM kartice.

Napredan procesor, upečatljive 5G performanse

Pokreće ga MediaTek's Dimensity 5G integrisani 800U SoC. Redmi Note 9T je do 100 posto brži od prethodnih generacija. Uz njegov integrisani modem, Redmi Note 9T pojačava ogromnu energetsku efikasnost svojim octa-core procesorom i 7nm procesnom tehnologijom.

Zahvaljujući 5G povezivanju na dve SIM kartice istovremeno- prvi u Redmi Note seriji, Redmi Note 9T je zver produktivnosti. Sa 4×4 MIMO tehnologijom diverzitetom antena, Redmi Note 9T donosi brže i pouzdanije veze čak i u uslovima zagušenosti.

Snimite impresivni sadržaj sa Redmi Note 9T 48MP kamerom

Šepureći se sa 48MP trostrukom zadnjom kamerom sa 2MP senzorom dubine i 2MP makro sočivom, Redmi Note 9T čini da se čak i novi korisnik oseća kao profesionalni fotograf. Njegov veliki 1/2inčni senzor i vodeći nivo ISP arhitekture omogućava unapređeni nivo kvaliteta i bržu obradu fotografija, dok kreativni alati, kao što su Night, pro + RAW, HDR i portret mod- dozvoljavaju korisnicima hvatanje perfektnog snimka, bez obzira na okolnosti.
Brilijantan dizajn, izdržljivost Efikasnog dizajna, Redmi Note 9T je izrađen za premijum izgled i osećaj korišćenja sa svojim 6,53 inčnim DotDisplejem i Unibody 3D zakrivljenom pozadinom.

Njegova pozadina od teksturnog polikarbonata nudi poboljšanu mogućnost držanja i otpornost na otiske prstiju, a njegovo Corning Gorilla5 staklo je sjajna zaštita od skupe štete nastale slučajnim padovima i ispuštanjima. Sertifikovano Widevine L1 i TUV Rheinland Low Blue svetlo, Redmi Note 9T je napravljen da pruži sate korišćenja sadržaja HD streaming-a bez opterećujućeg napora za oči.

Zahvaljujući svom bočnom senzoru otiska prsta, Redmi Note 9T se može otključati bez problema.

Redmi Note 9T je dostupan u dve zadivljujuće varijante boja- Nightfall crna i Daybreak ljubičasta- koje nikada neće izaći iz mode.

Odličan kapacitet baterije od 5,000mAh (typ)

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!