Monday, April 29, 2024
HomeBlueArt ShowČetvrti Kaleidoskop kulture, iz godine u godinu dobija sve bolje ocene publike

Četvrti Kaleidoskop kulture, iz godine u godinu dobija sve bolje ocene publike

Četvrti Kaleidoskop kulture, koji je u Novom Sadu održan od 2. septembra do 8. oktobra, iz godine u godinu dobija sve bolje ocene publike, što ukazuje na napredak u organizaciji i viši nivo kvaliteta održanih događaja, a pokazuje evaluacija na kojoj svake godine radi nezavisni tim evaluatora Filozofskog i Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

 

Tokom trajanja Kaleidoskopa kulture, nezavisni tim evaluatora anketirao je posetioce čije su pohvale, sugestije i kritike glavne smernice za formiranje i realizaciju događaja naredne godine. Poslednja analiza pokazuje da su upravo te smernice dovele do ocene da su program, događaji i elementi organizacije ovogodišnjeg Kaleidoskopa kulture bolje prilagođeni različitim polovima, kao i starosnim i obrazovnim kategorijama u odnosu na prethodne tri godine.  

Čak 93, 8 odsto ispitanika ocenilo je događaje i programe kao veoma dobre i odlične, što je više nego prethodnih godina, a gotovo 90 odsto njih smatra da je događaj ispunio njihova očekivanja. Čak 94, 2 odsto ispitanika posetilo bi slične kulturne događaje u budućnosti, dok bi 95, 2 odsto ispitanika preporučilo ove događaje poznanicima i prijateljima. Većinaispitanika smatra da su ciljevi događaja ispunjeni i da su događaji veoma dobro i odlično organizovani, dok njih 88, 5 odsto ocenjuje događaje kao korisne.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!