Friday, November 22, 2024
HomeGreenKupusara

Kupusara

POTREBNO JE: 1 kg ribanca, 400 g junećeg mesa, 300 g kobasice, 100 g pirinča, 100 ml ulja, glavica crnog luka, kašika mlevene začinske paprike, ljuta papričica, biber u zrnu, krutoni
PRIPREMA
Na zagrejanom ulju propržite seckani crni luk, pa umešajte začinsku papriku. U podmazani sud stavljajte red ribanca, red nasečene junetine, pa red kolutova kobasice i prelijte proprženim lukom. Svaki sloj pospite pirinčem i biberom u zrnu. Tako ređajte dok ne utrošite sav materijal. Na kraju stavite kolutove ljute papričice. Prelijte vodom da sadržaj ogrezne i kuvajte 90 minuta. Poslužite čorbu posutu krutonima.
 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Dešavanja