Može li hrana, u ovom slučaju način na koji pripremate jaja za doručak, otkriti vaš karakter? Britanski naučnici tvrde da može i da jaje na tanjiru otkriva poreklo, status, ali i seksualni nagon pojedinca.

Ljubitelji poširanih jaja su, ako je suditi prema istraživanju sprovedenom na 1.200 ispitanika, moderne osobe koje paze na zdravlje i gastronomske trendove i srećniji su i zdraviji od ostalih. Najčešće ih jedu žene iz više srednje klase ili uglednijih porodica.
Jednostavno kuvano jaje za doručak će odabrati ljudi koji loše organizuju vreme i svoje obaveze. Često su nagle naravi, egocentrični i ne obraćaju previše pažnje na tuđe probleme zbog čega su mahom razvedeni.
Samodisciplina i suzdržanostu su glavne odlike ljubitelja omleta sa različitim dodacima. Životni kredo im je zlatna sredina, a često je reč o osobama koje nemaju decu i koje su pedantne.
Osobe sa dobrim seksualnim apetitom najčešće uživaju u jajetu na oku i umakanju hleba u žumance.
Najčešće potiču iz radničkih porodica. A ako im dosadi jaje na oko, naručuju običnu kajganu.
Izvor: B92









