Protekli vikend je bio specijalno posvećen ženama, kako bi se svaka koja je posetila Lady Fair osetila kao prava dama bar dva dana u godini. To su omogućili brojni izlagači na sajmu, kao i obrazovni i zabavni programi. Posetioci su mogli da probaju novu frizuru, šminku, nakit i da promene svoj izgled. Dame imale su priliku da posete Always štand i da se lično konsultuju sa ginekologom, dr Slavica Pavković, koja im je odgovarala na sva intimna pitanja.    

“Lady fair je izuzetna prilika da se veliki broj mladih informiše o osnovnim pitanjima u vezi sa osnovnom ličnom higijenom tokom ciklusa. Iako su to stvari o kojima svi mislimo da sve znamo često sam se u ordinaciji susretala sa neverovatnim zabludama koje imaju mlade devojke . Veliko mi je zadovoljstvo što ću biti u mogućnosti da odgovorim na brojna pitanja i da dam, nadam se, adekvatne savete. Od kad su izmišljeni ulošci kvalitet svakodnevnog života žene i u periodu kad ima ciklus značajno se poboljšao. Always ulošci imaju vodeće mesto, jer kompanija koja ih pravi vodi računa o potrebama žena- da imaju veliku upijajuću moć, da su od što prirodnijih materijala koji neće dati alergijske reakcije i da su pristupačni, “ izjavila je dr Slavica Pavlović.
Ponekad i najmanje stvari koje pokvare samopuzdanje mogu da naprave veliku razliku u vašem ponašanju. Brend koji brine o ženi, Always Ultra, razume koliko je samopouzdanje važno. Always prati potrebe žena više od 20 godina kako bi dizajnirali proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe žena, uz maksimalnu udobnost i prozračnost uloška, zaštitu i moć upijanja koje omogućava samopouzdanje svakog dana.
Svi Always Ultra ulošci su redizajnirani i sada su jedinstveni, meki poput pamuka, imaju veće jastučiće i fleksibilniji su. Annette Goldhammer, ekspert iz Always-a, objašnjava novu Always tehnologiju: ”Novi sloj koji prekriva uložak je postavljen visoko te je povećan prostor između upijajućeg jezgra i kože. Ulošci imaju 50% više upijajućeg sloja što omogućava da koža bude suva. Poznato je da period može biti vrlo neprijatan, te novi sloj koji pokriva uložak dizajniran je da se osećate veoma komforno.”
Inovativni dizajn sloja koji prekriva uložak poseduje više karakteristika koje omogućavaju da se žena oseća dobro, komforno i slobodno tokom celog dana:

  • Veće upijajuće rupice: za brže upijanje
  • Mikro-dodir: jastučasti oblik za dodir mek kao pamuk
  • Unapređena mikro-težina:
  • Unapređeni mikro-dodir: omogućena je veća udaljenost između kože i uloška tako da manje od 50% uloška dodiruje kožu
  • Unapređena težina sloja koji prekriva uložak: dodatni “sigurnosni sloj” nalazi se između upijajućeg jezgra i kože

Osetite udobnost i zaštitu novih Always Ultra uložaka koji vam omogućavaju da uživate u svom danu i samouvereno hodate, bez ometanja.