U kafiću Koketa kao gosti Story & Naxi savršenog vikenda sa posetiocima Story i Naxi kutka družili su se Kristina Radenković, Marija Šerifović, Milan i Katarina Gromilić, Milena Vučić, Marija Savić Srećković i Aleksandar Srećković Kubura, Minja Miletić i Vesna Čipčić.   

Namerni posetioci i slučajni prolaznici Ade Ciganlije i kafića Koketa imali su priliku da uživaju u četvrtom i poslednjem Story&Naxi Savršenom vikendu za ovu godinu. Magazin Story i Naxi radio zajedno sa prijateljima projekta Renault, Avon, Esensa i Di Luna Sangria-om ovog poslednjeg dana su se potrudili da mnogobrojnim iznenađenjima i akcijama obraduju sve koji su posetili Story&Naxi kutak. Prijatelji, posetioci i mediji uživali su u društvu Story & Naxi tima i iznenađenja koje su im priređivali prijatelji projekta i poznatih ličnosti.
Svake subote i nedelje, tokom protekla četiri vikenda magazin Story i Naxi radio organizovali su Savršen vikend za sve sugrađane u klubu Koketa na Makiškoj strani Ade Ciganlije. Oni koji nisu bili prisutni na Adi, mogli su sve da isprate uživo, na Naxi radiju u emisiji Savršen vikend koju su vodili urednica Story-ja Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović. Poslednji dani Savršenog vikenda protekli su u druženju sa poznatima i u različitim aktivnostima koje su bile dostupne svima koji su posetili Naxi i Story kutak.
U nedelju, poslednjeg dana Story&Naxi Savršenog vikenda, posetioci su imali priliku da dobiju savete od nutricioniste, da isprobaju kristaloterapiju, da učestvuju u izradi nakita ili pak da uživaju u atraktivnom plesu.