Evo kako stvari stoje, ili ćeš joj kupiti najbolji novogodišnji poklon, ili ga uopšte nećeš kupiti. Ali, već znaš da je to ponekad ‘nemoguća misija’. Ako uzmemo to u obzir, kao i činjenicu da brijanje često zadaje velike muke, posebno kada je zimska sezona, Gillette ti nudi najbolji poklon za tebe i one koje voliš – posebno izdanje Gillette ProGlide poklon pakovanja  – odličan alat za brijanje za tebe i savršeno prijatan obraz za njen poljubac. Na ovaj način ćeš joj pružiti najbolji novogodišnji poklon i istovremeno dokazati da slušaš sve njene savete za negu kože.
Specijalno izdanje Gillette poklon pakovanja – Gillette Fusion ProGlide Support Set i ProGlide Styler 3in1– pruža ti najbolje brijanje ikada!
Možda ovo ne znaš, ali lice svakog muškarca ima jedinstven oblik i različit tip brade:
· Muško lice ima između 6.000 i 25.000 vlasi brade jakih poput bakarne žice koje rastu iz kože koja ima teksturu poput želatina!
· Svaki muškarac ima svoj lični način brijanja – neki se briju brzo, sa samo 30 poteza, a neki sa čak 700 poteza.
Zato Gillette nudi najbolje proizvode za čisto i prijatno brijanje u dva izdanja posebno kreirana za tvoje potrebe:
I. Gillette ProGlide Support Set uključuje:
– Fusion ProGlide ručni brijač
– Fusion ProGlide 4 zamenska kertridža
– Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje od 75 ml

Godinama tehnološkog i proizvodnog inoviranja, Gillette je stvorio svoje najnaprednije oštrice ikada. Gillette Fusion ProGlide brijač sadrži novu osnovnu tehnologiju: tanje, finije oštrice koje mu pomažu da klizi kroz bradu sa manje trzanja i čupanja, specijalni sloj za slabije trenje i Precizno Trimer sečivo.
Sa 5 oštrica tanjih talasne dužine svetlosti, Gillette Fusion ProGlide nudi vidljivo temeljno i prijatno brijanje nakon kog će se i najosetljivija koža osećati dobro. Stabilizator oštrica koji održava njihov optimalan razmak omogućava da se oštrice prilagode konturama lica muškarca.
Lubrastrip traka sa mineralnim uljem i polimerima omogućava brijaču da se glatko kreće po površini kože čak i pri ponovljenim potezima brijača. Nove oštrice pružaju temeljno brijanje, pa je s toga veoma bitno da se redovno menjaju, posebno ako izgledaju istrošeno – Lubrastrip bledi kao znak da je vreme da se oštrica promeni. Jednostavno!
Gillette Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje može biti pravi spas za njegovo lice ove zime! Napravljen od naprednih polimera i lubrikanata, Gel stvara sloj protiv trenja koji štiti njegovo lice tako da oštrice brijača sa lakoćom klize po njegovoj koži, smanjujući iritaciju.
II. Gillette ProGlide Styler 3 u 1 set uključuje:
– 3 u 1 ProGlide Styler brijač
– Gillette hidrirajući gel za brijanje od 200ml
Gillette Fusion ProGlide Styler je prvi Gillette 3 u 1 alat za precizno stilizovanje za muškarce koji održavaju svoju bradu. Ova kombinacija Braun inženjerstva i Gillette Fusion ProGlide tehnologije ravnomerno trimuje, pruža izuzetno temeljno brijanje i precizan oblik brade, pomažući muškarcima da sa lakoćom dostignu željeni oblik svoje brade.
Moćni trimer sa Braun tehnologijom uključuje tri tanka zgloba koji bez muke klize kroz bradu trimujući ravnomerno na tri jedinstvene prilagođene dužine.
Gillette Fusion ProGlide Power brijač sadrži najnapredniju tehnologiju izrade Gillette brijača za neverovatno temeljno i prijatno brijanje. Prvoklasne oštrice: tanje i finije, sa naprednim slojem za slabije trenje koji omogućava da brijač uklanja bradu sa manje napora u poređenju sa Fusion brijačem.
Snowplow zaštita koji uklanja višak pene za brijanje kako bi obezbedio optimalan kontakt brijača i priprema kožu za temeljno i prijatno brijanje. Lubrastrip traka sa mineralnim uljem i lubrirajućim polimerima omogućiće brijaču da lagano klizi po koži čak i pri ponovljenim potezima.