Poletite sa Malim princom na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City koji će biti održan ove subote, 28. novembra u periodu od 12 do 17 časova. Svi mališani će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane avanturama Malog princa, Devojčice i Avijatičara, uz svaku kupljenu kartu ih očekuje i poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, dok će oni najsrećniji imati priliku da osvoje poklone iznenađenja koje je pripremila kompanija Pertini toys.
Porodični dan u bioskopu Cineplexx Delta City uz jednu od najlepših priča Antoana de Sent Egziperija će trajati malo duže, pa će svi ljubitelji ovog ostvarenja imati priliku da uživaju u premijeri filma koja je zakazana za 18 časova. Drugari iz Pertinija su spremili nagradnu igru za sve prisutne u periodu od 17 do 18 časova, poslastičarnica „Mali princ“ će se potruditi da nivo šećera bude zadovoljavajući, a celokupnoj atmosferi će doprineti i druženje sa glumačkom ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski jezik, među kojima su Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Anđela Džaferović, Aleksa Radujko, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balog i mnogi drugi.
U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo. On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.
Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Hotel Transilvanija 2“, „Snupi i Čarli Braun – Film o klinjama“ i „Kokosaurus – mali dinosaurus“ sinhronizovani na srpski jezik.
Trejler filma „Mali Princ“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati na ovom linku.
Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.