Povodom svečanog otvaranja Adria Media PR Agencije upriličeno je druženje sa medijima i prijateljima Adria Media Serbia izdavačke kuće u restoranu Majik.
Ideja o formiranju PR Agencije unutar Adria Media Serbia izdavačke kuće nastala je pre svega iz želje naših dugogodišnjih klijenata koji su pored postojećih usluga pokazali želju i za PR podrškom koju bi im kuća omogućila. Na taj način klijentima smo u mogućnosti da pružimo kompletan servis usluga za promociju svojih bredova uz mogućnost da koriste sve kanale komunikacija koje Adria Media Serbia kao izdavačka kuća nudi, izjavio je dr Alexander Teutsch, Generalni Direktor Adria Media Holding kompanije.
PR Biznis Direktor Ivana Ranković pozdravila je tom prilikom sve goste i najavila buduće aktivnosti PR Agencije. “Pored interne PR podrške usmere ka magazinima i događajima unutar Adria Media Serbia izdavačke kuće , poslovaćemo i sa kompanijama i brendovima na tržištu Srbije. Verujem da ćemo imati puno interesantnih priča o kojima će ljudi pričati”, izjavila je Ivana Ranković.
Promociji su prisustvovali prijatelji Adria Media PR Agencije iz sveta kulture, sporta i showbusiness-a. Već samu po sebi sjajnu atmosferu restorana Majik upotpunile su devojke iz kvarteta Mozaik.
Adria Media PR Agencija posluje unutar Adria Media Serbia izdavačke kuće kao nezavisna jedinica, sa ciljem da pruža usluge kompanijama i brendovima u oblasti komunikacija i organizacije promotivnih aktivnosti za najširu javnost. Adria Media PR Agencija ima mogućnost da u cilju zadovoljenja potreba i zahteva klijenta koristi sve raspoložive resurse kompanije: Marketing, BTL , Digital , Advertajzing , AMS TV, Uslužno izdavaštvo i Magazine .