Male svađe i neslaganja ne moraju nužno biti loša stvar, već jedan od načina međusobnog upoznavanja. Čak i kada se to upoznavanje ne razvije onako kako ste planirali, uvek ima prostora za učenje kako se određene greške ne bi ponavljale u narednoj vezi. Ne uče samo žene.
1. Biti u vezi nije lako
Ljubav ima itekakvih prednosti, ali ona ponekad može biti neugodna. Međutim, muškarci nauče kako upravo takvi trenuci u vezi, su trenuci učenja lekcija i sazrevanja. Male svađe i neslaganja ne moraju nužno biti loša stvar, već jedan od načina međusobnog upoznavanja i upoznavanja sa granicama do kojih smete ići.
2. Kompromis je važan
Komunikacija je ključ uspešnih veza, a jednako je važan i kompromis. To ne znači da ćete tako postati papučari i slično, samo ćete naučiti da se u vezama nećete moći ponašati kao da ste slobodni. Ponekad će muška druženja zameniti gledanje filmova ispod ćebeta. A ponekad će odlazak u šoping zameniti nešto što muškarac želi. U tome je srž svega.
3. Seks
Muškarci su i ranije bili sa drugim ženama, ali tek će sada shvatiti da to nije bio isti nivo intimnosti, kao kad nekoga iskreno vole. Većina muškaraca upravo u prvoj vezi sazna šta žene zaista vole u krevetu, jer im je to sigurno mesto za pitanja i istraživanje.
4. Prekid boli
Ne pate samo žene nakon ljubavnog brodoloma. Razlika je samo u tome što muškarci to toliko ne pokazuju prema spolja. Međutim, to nipošto ne znači da im je lako. Jedno je istraživanje čak pokazalo kako oni pate više nego žene, ali da i više toga nauče za ubuduće.