Thursday, June 13, 2024
HomeBlueStorm Sirus

Storm Sirus

Iz kuhinje kompanije Cooler Master na domaće tržište su stigle slušalice Storm Sirus koje svojim atraktivnim izgledom i vrhunskim radnim karakteristikama ciljaju na entuzijaste i gejmere. Zapravo svi CM proizvodi sa Storm oznakom na sebi dizajnirani su za pomenute grupe korisnika i odlikuje ih nadprosečan kvalitet izrade i veoma moćne performanse.

Kao što možete videti sa priložene fotografije Storm Sirus “šluške” deluju malo robusnije, ali zato gotovo pefektno prijanjaju na uši pružajući korisniku maksimalnu izolaciju od uticaja spoljnih zvukova. U toj nameri im pomažu dve vrste obloga – jedna napravljena od mikrofibera, a druga od veštačke kože.
Same slušalice su osmišljene tako da korisniku pruže 5.1 zadovoljstvo što u bukvalnom prevodu znači da u svakoj slušalici ima po pet zvučnika, od kojih je jedan (logično) rezervisan za basove, dok ostali formiraju ostatak 5.1 sistema.
Kako bi Cooler Master ponudio savršen proizvod u Storm Sirus je implementirao i profi mikrofon izveden sa leve strane. Isti se na testovima pokazao sasvim, sasvim korektno, pa verujemo da će te sa njim uživati u komunikaciji sa drugim igračima i vama dragim osobama.
Storm Sirus slušalice sa računarima komuniciraju preko USB 2.0 veze, a priložen je i adekvatan adapter za analogne audio priključke u slučaju da su sve USB utičnice zauzete. Isporučuju se sa specijalno osmišljenom aplikacijom zahvaljujući kojoj možete brzo i lako odraditi sva setovanja.
Kada se sve sabere i oduzme Storm Sirus su odlično odrađene slušalice koje će bez problema zadovoljiti i potrebe najvećih probirljivaca. Moderan dizajn, vrhunski kvalitet izrade i odlične performanse nikog neće ostaviti ravnodušnim. Šteta samo što im je cena (za naše uslove) izuzetno, izuzetno visoka!
Cena (sa PDV-om): 13.629,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!