Monday, July 15, 2024
HomeRedLjubav & Seks10 ljubavnih saveta za tinejdžere

10 ljubavnih saveta za tinejdžere

Devojke vole samopouzdanje, međutim, nijedna neće voleti osobu koja je preterano zaokupljena sobom. Nudimo vam par saveta kako da se nađete u centru njene pažnje i osvojite njeno srce.

1. Devojke vole kada imate samopozdanje
Momci, devojke vole samopouzdanje. Mada, ne vole kada ste previše zaljubljeni u sebe. Trebalo bi da postanete takvi da svako želi da vas kopira.
2. Obratite pažnju na garderobu
Stvari koje nosite trebalo bi da budu čiste. Trebalo bi da nosite nešto što je u skladu sa vašom ličnošću. Dobro je kada se udobno osećate u sopstvenoj garderobi. Nema potrebe za poziranjem, ako niste sa sela nemojte se tako ni oblačiti. Devojke ne vole kada se pretvarate da ste nešto što zapravo niste.
3. Seks nije obavezan
Nećete se razboleti ako nema seksa. Neke devojke možda ne žele da izgube nevinost. Samo polako, vreme i za to će doći. Izgubićete nevinot i to pre nego što mislite, zato ne požurujte.
4. Sklopite boje
Kada se obučete, nemojte izgledati kao da vam je garderoba stara 3 godine. Bitno je da vam se stvari uklapaju jedna sa drugom. Nemoj te nositi pruge sa tufnama. Naravno da ne želite da izgledate kao dečak kog je mama obukla.
5. Devojke vam mogu biti najbolji prijatelji
Skroz je u redu da vam devojke budu dobre drugarice. Ništa nije loše ni u tome da vam one budu čak i najbolji prijatelji.
6. Imajte poštovanje
Kada ste u društvu devojka, trebalo bi da ih poštujete. Pripazite na svoj rečnik i na to što govorite, sve dok ne vidite šta im prija, a šte ne.
7. Ne menjajte se
Ako se nekoj devojčici ne dopadnete, nemojte se menjati zbog toga. Ako joj se ne dopada to što stvarno jeste, onda jednostavno niste jedno za drugo.
8. Neka vam lice bude čisto
Postoji dosta proizvoda koje tinejdžeri mogu da koriste. Taj preparat ne bi trebalo da vam isušuje kožu i u sebi ne bi trebalo da sadrži alkohol. Ako vas muče akne, konsultujte dermatologa.
9. Da li ste zavisnik o telefoniranju?
Verovatno i vi volite da razgovarate telefonom, ali ne kao devojke. Pokušajte telefon što manje da držite uz lice. Kada često telefon držite na koži, to može izazvati stvaranje bakterija, mikroba i gomilanje masnih naslaga. To je ono što zapravo i uzrokuje akne. Pokušajte da koristite spikerfon.
10. Primajte savete
Uredu je ako poslušate savete. Naravno, poznato je da momci ne traže savete od dugih momaka, osim ako se ne radi o seksu. Ovo je prostor gde bi rebalo da uskoči vaša sestra, tetka ili majka. Slobodno njih pitajte za sve što vas muči.
Momci, i pre nego što mislite vaši tinejdžerski dani biće završeni. Vrlo brzo ćete i vi upasti u životnu kolotečinu. Čim budete imali dovoljno godina da možete da radite, trebalo bi i da potražite posao. To će vas učiniti nezavisnim, a devojke to vole.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!