Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & Seks10 seksi poteza koji "hlade" muškarce

10 seksi poteza koji "hlade" muškarce

Nevaljale poruke i oskudna odeća mogu izludeti muškarce u knjigama, ali mogu li i u stvarnom životu? Preterana šminka, grebanje, glumljenje u postelji, mogu da ohlade vašeg partnera. Čak i suptilni signali za koje očekujete da će mu biti seksi mogu oslabiti njegov libido. Dajemo vam deset stvari koje ga ne pale i savete kako da ih transformišete da bi imale efekta.
1. MNOGO ŠMINKE

  • Nemojte da stavljate previše šminke, jer muškarci vole prirodnu lepotu. Šminka sa ukusom i merom privući će muškarce, ali ako preterate, oteraćete ih.


2. PLANIRANJE SEKSA

  • Nevaljale poruke mogu uzbuditi vašeg partenera, ali ako mu uz njih i odredite vreme kada ćete imati seks, on će osećati da je pod pritiskom da se u to vreme ‚‚dobro pokaže”. Poruke kao što su ‚‚Čekam te…” i ‚‚Tvoja sam večeras posle joge” čine seks predvidljivim i tako smanjuju njegovo uzbuđenje. Vreme za seks planirajte u sebi i sa sobom, pa ga iznenadite ili mu pošaljite manje informantivne poruke, kao, na primer, ‚‚Jedva čekam da ostanemo sami” ili ‚‚Zašto ponekad bebisiterka ne bi izvela decu negde?”

3. GAŠENJE SVETLA

  • Muškarci su vizuelna bića, što znači da žele da vide sve što mogu u toku seksa. Ako insistirate da vodite ljubav u mraku, on će misliti da vam je važnije kako izgledate nego kako on čini da se osećate. Ako vama nije prijatno da to radite sa upaljenim svetlom, samo prigušite svetlo ili upalite nekoliko sveća.

4. GREBANJE LEĐA NOKTIMA

  • Možda u filmovima izgleda strastveno i seksi, ali u stvarnom životu može zadati veliki bol. U trenutku strasti možete poželeti da ga zgrabite i ogrebete, ali budite pažljivi da mu ne pokidate kožu. Umesto toga, prevlačite ruke nežno preko celog njegovog tela. Stegnite jače kada vam posebno prija kako biste mu signalizirali da nastavi u tom pravcu.

5. GLUMLJENJE ORGAZMA

  • Ženama nije lako da dostignu orgazam. Prosečnoj ženi treba oko 20 minuta da dođe do vrhunca. Mnoge žene misle da je za njihove partnere dobro da veruju da su uspeli da ih učine zadovoljnim, ali muškarci ne vole kada glumite. Ako muškarac oseti da ga lažete tokom tako intimnog trenutka, može posumnjati u to koliko vam znači. Dajte mu do znanja kada vam nešto prija, ali nemojte glumiti ako niste dostigli vrhunac.

6. BEZ GAĆICA

  • Ako ne nosite gaćice kada izađete sa njim, to će ga zagrejati, ali ako ne nosite gaćice kada ste na poslu, u teretani ili kada idete kod doktora, zameriće vam, jer većini muškaraca ne prija misao da njihova žena ili devojka ide svuda bez gaćica. Ovaj trik koristite samo kada se nalazite sa njim.

7. KADA STE PIJANE

  • U reklamama za alkohol, obično se pojavljuju veoma privlačne žene, što šalje poruku da ste seksi kada pijete. Iako alkohol može da vas ‚‚zagreje”, pazite da ne preterate. Kada žena izgubi kočnice, to izgleda neprivlačno i posramljujuće. Nema ništa seksi u tome da vas vaš muškarac podiže sa poda kada padnete. Držite se svoje granice kada izađete na piće i zaustavite se čak i malo ranije za svaki slučaj.

8. IZREŽIRANI SCENARIO

  • Dajte mu da znanja kad nešto radi dobro, ali nemojte ga navoditi da radi onako kako vi kažete, jer će se osetiti nevičnim i kontrolisanim zbog konstantnih instrukcija. Umesto da mu govorite šta da radi, povisite ton kada vam nađe osetljivu tačku ili ga kasnije podsetite kako vam je prijalo kada je nešto uradio.

9. SEKS NA PRVOM SASTANKU

  • Budete li imali seks na prvom sastanku, muškarac će misliti da ste devojka za jedno veče i ništa više. Ako vam se ipak desi da podlegnete svojoj želji, poljubite ga strastveno pre spavanja u slučaju da želite da imate nešto ozbiljnije sa njim.

 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!