Pokloni su tu da nam pomogu da stalno podsećamo osobe do kojih nam je stalo koliko nam znače i koliko ih volimo. U našoj kulturi je zastupljeno da se cveće kupuje ženama za razne proslave, rođendane, slave itd. SVI VOLIMO CVEĆE i ono je tu da nam olakša sam proces odabira poklona, a online cvećara i dostava cveća su tu da taj proces ubrzaju.

Znamo da je u narodu opšte poznato da različite vrste i boje cveća nose neku drugačiju simboliku, pa tako je na primer crveno cveće simbol ljubavi i lepote života; belo je simbol nevinosti i čestitosti dok je ljubičasto simbol nežnosti, a plavo vernosti. Kada govorimo o vrstama cveća koje se poklanja, najčešće se poklanjaju ruže, razni kreativni aranžmani i svima dobro poznat buket – 101 ruža.

Danas, zahvaljujući razvoju tehnologe, online prodavnicama i dostavama na kućnu adresu buketi cveća se mogu poručiti za samo par sekundi, a kada želimo da iznenadimo dragu osobu buketom cveća sve što treba da uradimo je da u pretražvaču ukucamo Cvećara Beograd, odberemo buket ili aranžman u online cvećari i sačekamo da iznenađenje stigne na njenu adresu. Dok se dostava cveća vrši 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda, cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku ili u vreme koje vama odgovara. Sam proces je vrlo lak i ne zahteva puno vremena, a ovakva iznenađenja se dugo pamte!

zene vole 101 ruzu
Buket: 101 ruža

ZAŠTO JE 101 RUŽA SIMBOL LJUBAVI?

Ruže su cveće koje se najviše i najčešće poklanja. U zavisnosti od boje imaju različitu simboliku. Tako crvene ruže predstavljaju simbol strasti i ljubavi, a buket od 101 ružu je prisutan još od davnih vremena, kada je bilo potrebo duže vreme za gajenje i negovanje ovolikog broja ruža.

Na taj način se pokazivalo koliko volite tu osobu kojoj ste namenili ovaj buket. I danas 101 ruža ima značenje „Ti si moja jedina ljubavˮ , samo što je danas za pravljenje buketa potrebno mnogo manje vremena. Bez obzira koji je povod slanja 101 ruže, bio to 8. mart, Dan zaljubljenih, rođendan, mali znak pažnje, neka proslava ili čak deo izvinjenja, simbolika je jasna i jaka – VOLIM TE.

Imamo dobre vesti, prošla vremena su iza nas, ne morate da imate ogromnu baštu ruža da biste iznenadili vašu dragu! Cvećara Provansa Dekor je tu i šalje 101 ružu na kućnu adresu vašoj voljenoj osobi!

Sve što treba da uradite je da preko online cvećare odaberete aranžman za 101 ružu, da li će to biti buket u lepo dekorisanom papiru, kutiji ili korpici ostaje na vama da odlučite. Sve ruže iz naše bašte čekaju da obraduju ljubav vašeg života.

Za pravljenje ovakve 101 ruže potrebne su nove, modernije tehnike aranžiranja. Ovo je savršen poklon i za osobe koje se ne oduševljavaju tako lako iznenađenjima i koje je genralno teško iznenaditi jer se 101 ruži svi vidno obraduju.

POKLON ZA NJEGA – ARANŽMANI KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU

Postavlja se pitanje da li postoji aranžman za muškarce koji se može poručiti iz online cvećare. Poklon za njega je kreativno rešenje koje će muškarci obožavati. Kao što se devojkama poklanjaju buketi za proslave i specijalne prilike tako se muškarcima poklanja piće kao mali znak pažnja. Takav je red, je l?

Kada se krene na proslavu uvek se postavlja pitanje „Šta da ponesem od pića?ˮ Jedini tačan i prihvatljiv odgovor na ovo pitanje je flaša viskija. Činjenica je da muškarci više vole viski i da ga konzumiraju češće nego žene, a dobro je poznato da uz dobar viski ide i tompus cigara.

Online cvećara nudi razne aranžmane za njega, koji se satoje iz viskija i cigara, a u zavisnosti od prilike i od osobe za koju je namenje aranžman mogu se i dodati sitnice koje će ga oduševiti. To su kreativni i jedinstveni aranžmani koji se mogu pokloniti za godišnjicu, rođendan ili neku proslavu.

Cvećara Provansa Dekor
Cvećara Provansa Dekor

SVI VOLIMO POKLONE, ZAR NE? Zato mali znak pažnje nikad nije kliše.

Devojke, kao što s vi znamo, vole ćveće, a muškarci viski i tompuse. Sjajna rešenje za poklone Cvećare Provansa Dekor, koja ima online cvećaru i koja vrši dostavu, izmamiće osmeh vašim voljenim osobama uz divne aranžmane koji mogu da iznenade nju ili njega.

Ljubav se pokazuje delima, a ne rečima. Iznenađenja i sitnice osvežuju vezu, a zahvaljujući malim gestovima pažnje osećaj zaljubljenosti traje. Ona je kao ruža. Mora se negovati, čuvati i paziti svakodnevno. Kada preskočite jedan dan negovanja ruže, njene latice polako kreću da žute i da venu. Tako je i sa ljubavlju. Što se redovnije neguje i čuva duže će biti crvena.