Friday, May 24, 2024
HomeRedLepota/Kozmetika3 najbolje savršenje frizure za proleće

3 najbolje savršenje frizure za proleće

Romantika, jednostavnost, prirodni look te lepa i negovana kosa glavne su karakteristike prolećnih trendova kose. Kada je reč o trendovima frizura za ovo proleće, još uvek je vladar frizura bob ili duži bob takozvani lob.

Kako proleće donosi opuštenost i nonšalantnost, tako je i s frizurama koje moraju izgledati kao da se nismo nimalo potrudili. Što se tiče dužine tu takođe još uvek vlada bob, malo kraći ili duži, zavisno o željama, ali dominira duža kosa. Što se tiče boja za kosu, poželjno je da izgledaju prirodno. U trendu su i potpuno bela, seda kosa te siva i prljavo ružičasta.

 

Pored klasičnog boba, ovog proleća najveći hit će biti polumessy bob, prirodnih nijansi i s dužim gustim šiškama, ošišan postepeno da bi se dobio volumen i neopterećenost frizure.
Druga hit frizura proleća je kosa posvetljena do krajnjih granica, dužine dužeg boba šišana ravnim linijma. Kod takve boje i frizure važno je da uvek kosa mora biti isfenirana inače sve izgleda neuredno i nezdravo.
Ovo proleće neće proći ni bez ultrapopularnih pletenica i to u svim oblicima. Od dve sa svake stranr pa do onih ispletenih oko glave, a nosiće se čak i jednostavna jedna pletenica. Ipak prednjačiće verzija frizure s dve pletenice jer one dobro izgledaju na svakoj kosi. Ako vam je kosa kraća, možete malo i da varate i u pletenicu ubacite mali umetak kose da biste dobili dužinu koju želite i savršenu prolećnu frizuru.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!