Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt Show3D sinhronizovani "Grozan ja 2" 27. septembra premijerno u Cineplexxu!

3D sinhronizovani "Grozan ja 2" 27. septembra premijerno u Cineplexxu!

Podsećamo vas da će premijera sinhronizovanog animiranog 3D filma “Grozan ja 2” biti održana u petak, 27. septembra u bioskopu Cineplexx Delta City, u terminima od 18.30 i 19h. Karte za ovaj dugo očekivani događaj su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx. Zbog velikog interesovanja za ovaj naslov, savetujemo vam da ih rezervišite na vreme. Mislili smo i na “malo stariju” publiku, pa će ovaj naslov biti dostupan i u titlovanoj verziji, i to samo u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda Cineplex i Arena (Novi Sad).    

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove godine, donosimo vam drugi deo i nastavak pozitivnog ludila koji prave Malci.
Kris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju (bivši?) super zločinac Gru (Nebojša Dugalić / Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Malci… i gomila novih, potpuno otkačenih likova. Gru je ostavio iza sebe život super zlikovca i rešio da se stara o Margo (Mina Nenadović / Miranda Kosgruv), Edit (Milica Matejić / Dana Gajer) i Agnes (Tinja Damnjanović / Elzi Fišer). Sada Gru, Dr Nefario (Rusmir Agačević Rus / Rasel Brend) i Malci imaju dovoljno slobodnog vremena.
Ali, samo što je počeo da se navikava na ulogu porodičnog čoveka iz predgrađa, super-tajna organizacija, koja se bori protiv zla u celom svetu, dolazi njemu na vrata. Sada Gru i njegova nova partnerka, Lusi (Mina Lazarević), treba da otkriju ko je odgovoran za spektakularne zločine i da ih privedu pravdi. Ipak, potreban je najveći svetski bivši super zlikovac, da bi se uhvatio neko ko pretenduje da ga zameni na tom mestu.
Ekipi povratnika sada se pridružuje i Milan Tubić / Ken Jeong (Hangover), kao Flojd Orlokosić – najčešće osumnjičeni za sve gnusne zločine koji su počinjeni u svetu od kada je Gru izašao iz igre. Tu je i Predrag Ejdus / Stiv Kugan, kao Sajlas Ovnoguz – Lusin šef iz Anti zlikovačke Lige i super-špijun čije prezime daje povoda za beskrajne šale za Malce. Pojavljuje se i Marko Marković / Moises Erijas kao Antonio, koga Margo simpatiše naveliko, a koji konstantno nervira Grua; i Marko Živić / Bendžamin Bret kao Eduardo Perez, Antoniov otac, vlasnik restorana Salsa & Salsa, i čovek koji možda jeste, a možda i nije naj-mačo super zlikovac koji je ikad postojao, ozloglašeni El Mačo.
“Grozan ja 2” već od subote, 28. septembra stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!