Thursday, May 23, 2024
HomeBlueAOC-ovi hitovi stižu na CeBIT 2013

AOC-ovi hitovi stižu na CeBIT 2013

Na prestižnom međunarodnom sajmu informacionih tehnologija predstaviće se najprodavaniji monitori i vodeći noviteti renomiranog proizvođača monitora – AOC.  Stručnjaci iz AOC-a i ove godine nastavljaju s predstavljanjem najznačajnijih inovacija na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, CeBIT, koji se već 25 godina održava u nemačkom gradu Hanoveru. Tako će se od 5. do 9. marta, svim posetiocima predstaviti trenutno najprodavaniji AOC modeli, kao i vodeći noviteti u ovoj godini.
Novitet koji će se premijerno lansirati na samom sajmu odnosi se na 29″ monitor dizajniran u Cinemascope formatu. Model oznake q2963Pm poseban je po dizajnu i formatu slike 21:9, a u isto vreme idealan i za veliki prikaz filmova u zajedničkom Cinemascope formatu. Dodatno široki UWHD model (2560 x 1080 piksela) posebno je prilagođen uređivanju teksta i fotografija koje ostavljaju dovoljno prostora na desktopu za simultano korišćenje.
Od istaknutih i već prisutnih na tržištu, na sajmu će biti izložen i g2460Pqu model monitora koji će sigurno razveseliti ljubitelje kompjuterskih igrica. Ističe se izvanrednom brzinom i opremom koja je posebno prilagođena za najzahtevnije izazove igrača. Sa refresh rate-om od 120 Hz, ekranom dijagonale 24″, sa 1920 x 1080 piksela, i vremenom odziva od samo jedne milisekunde, ovaj model pruža nezaboravno iskustvo igranja igrica. Takođe, sadrži i četiri USB ulaza integrisana u sam okvir monitora, kao i kompletan niz priključaka (VGA, DVI, HDMI i DisplayPort) potrebnih za potpuni doživljaj igranja.
Ergonomski IPS model i2360Phu namenjen je poslovnim korisnicima i prepoznatljiv je po specifikacijama koje pružaju lakše obavljanjanje svakodnevnih poslovnih obaveza. Značajna ergonomska fleksibilnost ovog modela omogućava podešavanje visine, nagiba, okreta i pivot funkciju, a velika povezanost, pomoću integrisanog USB hub-a, ovaj model monitora čini idealnim za poslovne izazove.
Modeli i2369Vm i i2757Fm neće razočarati ni najveće poklonike Androida. Uz veliki format zaslona Full HD, vrhunski IPS panel koji pruža izvanredan kvalitet slike, takođe poseduje i MRT utičnicu koja omogućava spajanje mobilnih gadgeta direktno na veliki ekran i bez upotrebe kompjutera. Model i2757Fm se može istovremeno pohvaliti i pametnim dizajnom s odvojivim postoljem, a i2369Vm širokom lepezom konektora uz koje se ovi modeli monitora mogu poistovetiti s inovativnijim gigantskim Androidima.
CeBIT je najveći svetski sajam u Hanoveru na kojem se predstavljaju digitalna, IT i telekomunikaciona rešenja, kako za dom, tako i za radno okruženje. Kao internacionalna platforma za umrežavanje i praćenje noviteta u IT industriji, CeBIT već 25 godina privlači sve ljubitelje tehnologije kao i korisnike iz raznih industrija, veleprodajnog/maloprodajnog sektora, specijalizovanih prodavnica, banaka, servisnih usluga, vladinih agencija i naučnog sektora.
Najavljeni monitori mogu se kupiti u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkim uređajima.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!