Monday, April 15, 2024
HomeBlueApp Builder po treći put

App Builder po treći put

Poslednji krug takmičenja za najbolju Android aplikaciju – „App Builder“ trajaće do 21. januara, a takmičari će se voditi temom „Lokalni heroj“, sa ciljem da se aplikacijom omogući pomoć lokalnoj sredini. Mapiranje spomenika ili muzeja u gradu, vazne lokalne vesti, kulturna dešavanja u gradu, samo su neke od ideja koje takmičari trećeg kruga mogu da uzmu u obzir.

Telenor i Samsung pobednicima će dodeliti tri prve, tri druge i tri treće nagrade. Takođe, kompanija Wireless Media nagradiće 100 najboljih učesnika profesionalnim licencama pomoću kojih će moći da prave složenije aplikacije i plasiraju ih na Google Play.
Zahvaljujući Samsung platformi za kreiranje aplikacija, u takmičenju mogu učestvovati oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti. U zavisnosti od toga moguće je odabrati komplikovaniji i zahtevniji ili jednostavniji način kreiranja aplikacije koji podrazumeva samo kombinovanje postojećih opcija. Takmičarske aplikacije biće automatski objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.
Platforma se može koristiti samo putem portala Dobre stvari (www.dobrestvari.rs) i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik.
Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani http://appbuilder.dobrestvari.rs.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!