Monday, July 15, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaApril u Kuglašu kreće uz Texas Flood

April u Kuglašu kreće uz Texas Flood

Mesec april u beogradskom klubu Kuglaš započinje uz jedinstveni i jedan od najboljih bluz rok bendova u gradu – Texas Flood!

 

Na nastupima grupe Texas Flood uvek možete očekivati mnogo dobrog zvuka i dobroj atmosferi. I za ovu priliku, bend najavljuje hitove sa njihovog poslednjeg i veoma uspešnog izdanja „Tražim ljude kao ja“, ali i pesme sa ranijih albuma grupe. Pored toga, grupa Texas Flood uvek izabere i u svom stilu odsvira covere koje njihova publika zna i voli.

 

Texas Flood je svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji. exas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019.godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, svirka 1.aprila počinje u 21 sat, a ulaz je 400 dinara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/633579694416484

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!