Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueAsus O!Play HD2

Asus O!Play HD2

Desktop media plejeri poslednjih nekoliko godina privlače sve veću pažnju kupaca širom sveta, prvenstveno zato što nude mogućnost reprodukcije velikog broja video i audio formata i što se lako povezuju sa najrazličitijim uređajima. Asus je u ovoj oblasti apsolutni favorit na tržištu sa svojom O!Play familijom rešenja. Ekipa Urban portala vas je već upoznala sa dva sjajna modela ovih plejera, a za kraj smo ostavili najbolji – O!Play HD2!

U pakovanju se pored plejera dobija dosta toga: daljinski upravljač koji je u rangu kvalitetnijh modela za TV, osnovni set kablova za povezivanje, set za instalaciju hard diska (šrafovi, kablovi, tray za montažu), CD i papirno uputstvo, kao i adapter za napajanje.
Instalacija diska je jednostavna, sa donje strane plejera se odvrće jedan šraf i skida poklopac, a zatim disk povezuje i fiksira pomoću priloženog kompleta. Sve funkcije osim NAS-a su dostupne i bez diska, tako da njega nije neophodno instalirati da bi se plejer odmah mogao koristiti.
O!Play HD2 plejer je malo veći od prosečnog 3.5 eksternog hard diska, kućište je crne boje i glossy finiša, sa zanimljivom šarom na gornjoj strani. Napred su utičnice čitača memorijskih kartica (tri slota za CF, SD/MMC i MS/MS Duo formate), kombinovani USB/eSATA i poseban USB 3.0 port. Tu se nalaze i LED statusna dioda kao i IR senzor, a na samom uređaju nema nikakvih drugih kontrola, već sve ide preko daljinca. Pošto postoji kombinovani USB/eSATA port (Power eSATA), to znači da se eksterni eSATA uređaj ne mora dodatno priključiti i na USB port, već se napajanje dobija direktno preko ovog USB/eSATA interfejsa.
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!