Saturday, April 20, 2024
HomeBlueASUS Xtion - napokon u Srbiji

ASUS Xtion – napokon u Srbiji

ASUS Xtion senzor pokreta je prvi uređaj koji može uhvatiti gestikulaciju celog tela, a dizajniran je ekskluzivno za kućne računare. Poseduje sofisticirane senzore koji precizno i efikasno “hvataju” pokret, i u kombinaciji sa interfejsom koji je prilagođen korisniku, omogućava zaista interaktivno i zabavno igranje, gledanje multimedijalnih sadržaja, i surfovanje mrežom. Nekoliko igara visokog kvaliteta nudi punu podršku za Xtion, a dodaju se i nove. Xtion Store sadrži raznolike ekskluzivne igre i aplikacije, a uz to korisnici kupovinom uređaja dobijaju i paket sa tri igre na poklon.
Talasajte, gurajte, i tapkajte: novi svet zabave uz pokret
Xtion radi sa bilo kojim računarom a povezuje se putem USB-a, što ga čini spremnim za sve korisnike desktop, laptop i ultrabuk računara. Kod njega je fokus na intuitivnom iskustvu, pa Xtion podržava lagane pokrete guranja, talasanja, i tapkanja, što vam omogućava brz i lak pristup igrama baziranim na pokretu, kao i filmovima, multimedijalnim kolekcijama, foto galerijama, i internet pretraživačima. Xtion je veoma lak za korišćenje jer poseduje interfejs sa jednostavnom navigacijom i velikim ikonicama za lakše snalaženje, te je pogodan je za korisnike svih uzrasta.
Specijalno dizajnirane za njega, Facebook, Picasa, i Flickr Xtion aplikacije učiniće vaše iskustvo korišćenja društvenih mreža i deljenje sadržaja uzbudljivijim nego ikad jer uključuju interakciju celog tela. Xtion takođe uključuje i posebnu You Tube aplikaciju koja koristi kontrole putem pokreta.
ASUS je sarađivao sa Hillcrest Labs kako bi prilagodili Kylo pretraživač za korišćenje na Xtion uređaju. Pretraživač funkcioniše pomoću pokreta ruke, uključuje direktne linkove za preko 30 najpopularnijih internet sajtova, a korisnici mogu brzo ukucati tekst putem virtuelne tastature na ekranu. Takođe, ima mogućnost trenutnog približavanja i udaljavanja (zumiranja), kao i rotiranja, svih kompatibilnih internet sadržaja, i to samo pokretom ruke.
Igranje kompjuterskih igara kontrolisano pokretom sa porodicom i prijateljima
Mnoštvo kompjuterskih igara je kompatibilno sa Xtion uređajem. Kako je celo telo uključeno u pokretu, igranje je uzbudljivije, i pruža vam više zabave i saradnje sa ostalim igračima. Intuitivni dizajn Xtion-a omogućiće vam više druženja sa porodicom i prijateljima jer podržava više igrača. Nema potrebe za dodatnim uređajima ili kontrolerima, a lista igara kompatibilnih sa Xtion-on stalno raste, i pokriva nekoliko velikih franšiza. Uključeni su SEGA’s Virtual Tennis 4, EA Need for Speed: Hot Pursuit, Street Fighter 4 iz Capcom-a, Fruit Ninja iz Halfbrick Studios, i čuvene Rovio Angry Birds.
Xtion Store nudi veliki izbor ekskluzivnih igara i aplikacija
Korisnici Xtion-a imaju pristup velikoj količini sadržaja preko Xtion Store-a, koji nudi veliki izbor različitih aplikacija. Prodavnica je integrisana u Xtion korisnički interfejs i razvijena u saradnji sa Appside prodavnicom, sadrži veliku listu zabavnih sadržaja koja stalno raste, što uključuje i igre i aplikacije specijalno razvijene za računare i interakciju pokretom. Uz akcione igre, sadrži i fitnes aplikaciju, simulatore plesa, i razne sportske naslove. Xtion Store će nastaviti da dodaje nove aplikacije i tako pruži korisnicima veći izbor.
Specijalni komplet igara uz svaku kupovinu Xtion uređaja
Xtion se isporučuje sa specijalnim besplatnim kompletom koji uključuje tri ekskluzivne igre, razvijene posebno za ovaj proizvod. Beatbooster i DanceWall pružaju zabavno trkanje i aktivno plesanje, a podržavaju i više igrača. MayaFit će dovesti ličnog fitnes trenera u vašu dnevnu sobu, sa vežbama za celo telo, detaljnim praćenjem napretka, trening režimima prilagodljivim vašim potrebama, i još mnogo više.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!