Monday, April 15, 2024
HomeBlueArt ShowBend "Mjuz" uživo na premijeri filma "Svetski Rat Z" 2. juna u...

Bend "Mjuz" uživo na premijeri filma "Svetski Rat Z" 2. juna u Londonu!

Sa velikim zadovoljstvom delimo sa vama najnovije vesti, pristigle iz studija Paramaunt Pictures! Paramaunt Pikčers se udružio za britanskim bendom “Mjuz” (Muse), dobitnikom Gremi nagrade, i njihova muzika će se naći u novom filmu „Svetski Rat Z“ (World War Z).    

Pesme su sa njihovog poslednjeg albuma „The 2nd Law“. Posle svetske premijere ovog filma u Londonu na Lester Skveru u nedelju, 2. juna, “Mjuz” će nastupiti uživo u Sent Džejms parku. “Mjuz” će nastupiti uživo u nedelju, 2. juna kao deo masivne, svetske premijere filma „Svetski Rat z“ u Londonu!

Priča prati Gerija Lejna (Pit), zaposlenog u Ujedinjenim Nacijama, koji će proputovati ceo svet kako bi zaustavio pandemiju koja obara vojske i vlade i preti da uništi celu ljudsku rasu.
“Svetski Rat Z” će premijerno biti prikazan 18. juna u okviru Blockbuster revije u Sava centru, kao i u bioskopima Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza, Takvud i Cineplexx Mne (Podgorica). Na redovnim repertoarima ostalih bioskopa će se naći od 20. juna.

  • Režija: Marc Forster
  • Uloge: Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ian Bryce
  • Scenario: Matthew Michael Carnahan
  • Žanr: akcija, drama
  • Studio: Paramount Pictures

Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!