Monday, May 20, 2024
HomeOrangeBeograd Tweetup: Druženje tviteraša u susret Tvitomaniji

Beograd Tweetup: Druženje tviteraša u susret Tvitomaniji

Više od pedeset popularnih tviteraša okupilo se sinoć u hotelu Crystal u Beogradu na takozvanom “TweetUp”-u. Povod ovog “offline” druženja je najava predstojeće najveće regionalne konferencije o društvenim mrežama, Tvitomanije, koja će se održati od 8. do 12. maja ove godine u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.
Ovogodišnja Tvitomanija će na jednome mestu okupiti više od hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine  i Slovenije, a tema konferencije je „Društvene mreže i život“.  U okviru predavanja, panel rasprava i radionica govoriće se o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno učestvovanje na društvenim mrežama.
Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj Internet zajednici.
Današnje uspešno poslovanje nezamislivo je bez učestvovanja na društvenim mrežama. –  rekao je direktor konferencije Zoran Torbica prilikom predstavljanja ovogodišnje Tvitomanije. Cilj Tvitomanije je “da avatari ožive“. tj. da se okupe ljudi koji se uglavnom već znaju preko interneta i da se uspostavi komunikacija koja im je do sad bila uglavnom moguća samo putem društvenih mreža.  Preko dana će se održavati predavanja, paneli i radionice, nakon toga biće organizovan sportski program, a uveče zabava, i sve to sa ciljem da se svi međusobno upoznaju i druže , dodao je Torbica.
Popularni radio i tv voditelj Ivan Zeljković , ovom prilikom je izjavio: “Priključio sam se Tvitomaniji, jer smatram da online komunikacija nije pitanje budućnosti, već sadašnjosti i da bez obzira na vrstu poslovanja, više ne možete da radite a da niste aktivni u online zajednici, lokalnoj, regionlanoj, svetskoj. Moje predavanje je namenjeno onima koji tek počinju, kao i onima koji su aktivni na društvenim mrežama, a žele da skrenu pažnju na sebe.
Omogućene su besplatne kotizacije za sve posetioce. Zvanične prijave su već počele, a obezbeđena je specijalna cena od ukupno 100 eura za polupansion za sva četiri dana trajanja konferencije. Sve ostale informacije o programu, smeštaju i organizovanom prevozu sa agencijom Terra travel pogledati na sajtu www.tvitomanija.me

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!