Thursday, July 18, 2024
HomeArt ShowMuzikaBeogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je istoimeni debi album.

Beogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je istoimeni debi album.

Beogradska hard rok grupa Vreme čuda objavila je za diskografsku kuću Multimedia Music istoimeni debi album.
Od početka verujući da se kvalitete muzike ne meri tržištem i trendovima, bend Vreme čuda izabrao je teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od 70-tih godina i zlatnog doba rock’n’rolla, do nekih savremenih bendova.

„Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar “vajb”, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika dođe do ljudi i da se prepoznamo“ kaže bend.

Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo), Mihailo Ristić (gitara, vokal) i Vlada Migrić (bubanj) podeliće deo tog dobrog vajba sa prijateljima i publikom u četvrtak, 9.decembra od 17 sati u Multimedia Music Record Store u Sremskoj 2 kada će potpicivati diskove i družiti se sa onima koji žele da se bolje upoznaju sa njima i njihovom muzikom.

 

Potpisivanje CD-a i druženje sa bendom Vreme čuda – Četvrtak, 9.decembar u 17h – Multimedia Music Record Store (Sremska 2)

Nikolic Malisa
Nikolic Malisahttp://wwww.automotoworld.info
Samostalni pisac sa osvrtom na informatiku, arhitektura, auto industriju kao i obnovljivu energiju. Konstantno ucejne i usavrsavanje sebe i drugih su njegov moto.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!