Thursday, July 18, 2024
HomevestBerza gramofonskih ploča ove nedelje u Kuglašu

Berza gramofonskih ploča ove nedelje u Kuglašu

Prva beogradska Berza gramofonskih ploča od početka pandemije biće održana u nedelju, 4.jula od 10 do 15 sati u beogradskom klubu Kuglaš.

Ovo je berza ploča ali i ostalih originalnih nosača zvuka kao što su kompakt diskovi i audio kasete. Berza nije trendovska, već je uglavnom bazirana na privatnim kolekcijama, tako da će samim tim biti i raznovrsnija.

Većina izlagača su pasionirani kolekcionari još iz doba velike nedeljne berze ploča u SKC-u.

Mnogi će sigurno pronaći neki redak primerak koji im fali u kolekciji, a cilj je i zainteresovati mlađu populaciju za još uvek neprevaziđen nosač zvuka kao što je gramofonska ploča – kažu organizatori događaja.

Osim očuvanja tradicije sakupljanja ploča, jedan od razloga za održavanje ovakvih događaja je i značajan skok cena poštarina.

Veliki problem je sada sa inostranstvom, zbog neregulisanog statusa kolekcionara od strane carinskih službi, tako da je ovo idealna prilika da na licu mesta odaberete muziku koju volite na vašem omiljenom formatu a bez mnogo peripetija – dodaju rganizatori.

U prijatnoj atmosferi kluba Kuglaš u Đušinoj 5, ove nedelje, 4.jula od 10-15 sati možete pronaći svoju omiljenu ploču uz muziku koju će za vas puštati DJ Sale Rockabilly.

 

Izlagači se mogu javiti na mail torimasale@gmail.com, a ulaz za posetioce je besplatan.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/167073922104526

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!