Friday, July 19, 2024
HomeBlueBesplatan cPanel hosting 60 dana!

Besplatan cPanel hosting 60 dana!

Imate ideju i razmišljate da pokrenete sopstveni web sajt ili blog, ali niste sigurni odakle da počnete – kod koga da zakupite hosting uslugu, kako da napravite web sajt, da li ćete umeti samostalno da instalirate WordPress?

 Da biste pokrenuli sopstveni web sajt, više vam nije potrebno tehničko predznanje. cPanel je najjednostavniji alat koji vam u tome može pomoći. Idealan je za sve korisnike, jer vam omogućava da pomoću kontrolnog panela jednostavno upravljate svim parametrima vašeg web sajta – fajlovima, bazama podataka, email nalozima, statistikama i sl.

Ukoliko naručite EUnet cPanel hosting do 01. septembra 2011. godine, dobijate besplatnu hosting aktivaciju i 2 meseca korišćenja. Da biste ostvarili ovu pogodnost, dovoljno je samo da izaberete cPanel paket po želji.

Najkorišćeniji kontrolni panel na svetu, hostovan na EUnet Cloud platformi, omogućava vašem sajtu najveći nivo fleksibilnosti u radu, sigurnost i jednostavnost u korišćenju.  Od sada možete u samo nekoliko klikova da instalirate web aplikacije kao što su: WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce, foto galerije, phpBB forumi i slično. EUnet cPanel hosting omogućava neograničen prostor na disku i protok, kao i kreiranje neograničenog broja email adresa.

EUnet cPanel hosting uslugu pružamo u najsavremenijem Tier-3 Data Centru u Londonu, koji obezbeđuje najviši kvalitet usluge sa garantovanom dostupnošću od 99.99%. Takođe, svi podaci hostovani na Cloud platformi nalaze se na više fizičkih servera istovremeno, čime se postiže maksimalna dostupnost i kontrola sadržaja.

Više informacija o EUnet cPanelu pogledajte OVDE

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!