Wednesday, July 17, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaBio-Oil je konačno stigao i u Srbiju

Bio-Oil je konačno stigao i u Srbiju

Jedan od vodećih svetskih brendova za negu kože, Bio-Oil, stigao je u Srbiju

Nova veganska kozmetika, preporučena od strane brojnih poznatih ličnosti, sada je dostupna i na našem tržištu  

Bio-Oil, jedan od vodećih svetskih brendova za negu kože, posebno razvijen kako bi obezbedio efikasna rešenja za različite tipove kože, sada je dostupan i na srpskom tržištu. Proizvod pomaže u prevenciji nastanka strija, ožiljaka i neujednačenog tena, a takođe je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Bio-Oil nalazi se u kategoriji veganske kozmetike, nije testiran na životinjama i  bezbedan je za upotrebu kod trudnica. 
Bio-Oil je proizvod za negu kože sa brojnim delotvornim svojstvima i može se koristiti za negu tela, ali i lica. Formulacija Bio-Oil-a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi (podlozi). Proizvod poboljšava izgled novih i starih ožiljaka, pigmentnih promena na koži, a vrlo je efikasan i u prevenciji formiranja strija koje mogu nastati kao posledica brzog rasta u tinejdžerskom periodu ili naglog porasta težine.
Takođe, Bio-Oil je vrlo efikasan za kožu koja stari, suvu i dehdriranu kožu, a nanošenje ovog ulja može biti i efikasan način da se koži povrati prirodna hidriranost koja je izgubljena zbog vremenskih uslova kao što su jak vetar, česta kupanja neadekvatnim kupkama ili sapunom, ali pak zbog toga što je često izložena centralnom grejanju ili klimi. Bio-Oil, takođe, ublažava svrab koji je prateći efekat ožiljaka nastalih usled opekotina.
Poznate ličnosti širom sveta preporučuju Bio-Oil
Iz informacija u medijima saznajemo da su Bio-Oil koristile brojne poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, kao i Mel B koja je nekadašnja članica muzičke pop grupe Space Girls. Takođe, mediji nam donose i informacije da je i Kejt Midlton nanosila Bio-Oil proizvode na svoju kožu u toku trudnoće, kako bi sprečila nastanak strija. Model Miranda Ker i glumica Siena Miler koriste Bio-Oil proizvode za svakodnevnu negu kože.
Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i vitamina
Izumitelj ovog ulja, nemački hemičar Dieter Beier, je iz svojih istraživanja saznao da ulje, kada se oslobodi kiseonika, omogućava ekstraktima i vitaminima iz biljaka da ispolje svoja puna svojstva i obezbede maksimalnu delotvornost, upravo je zato ulje baza za Bio-Oil.
Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.
Sastojci Bio-Oil ulja biljnog porekla su ulje nevena, ulje lavande, kao i ulje ruzmarina i kamilice, dok proizvod sadrži i vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena, a pomaže i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture i tona kože.
Više od 280 međunarodnih priznanja
Bio-Oil ulje za negu kože dokazalo je svoju efektivnost na svetskom nivou. Od međunarodnog predstavljanja proizvoda 2002. godine, Bio-Oil je osvojio više od 280 nagrada među proizvodima za negu kože i postao najprodavaniji proizvod protiv ožiljaka i strija u 23 zemlje.
Dostupnost na tržištu
 Bio-Oil je od sada dostupan i na tržištu Srbije u Lilly drogerijama i bolje snabdevenim apotekama u pakovanjima od 60ml.
 
Više informacija možete pronaći na internet stranici http://www.bio-oil.com/sr, kao i na Facebook stranici brenda.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!