Sunday, June 16, 2024
HomeUrban vodičBioskopi,,Blackpink The Movie" na velikom platnu Cineplexx bioskopa 4. avgusta

,,Blackpink The Movie” na velikom platnu Cineplexx bioskopa 4. avgusta

Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie” širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima 4. avgusta od 19 časova. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

 

,,Blackpink The Movie” je poseban poklon za sve Blinks – fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.

 

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories”-  momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija;  „Beauty” – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews” sa porukama za sve obožavaoce.

 

U nastavku gledamo prepoznatljivu pozornicu BLACKPINK-a, čiji nastupi prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u filmu u bioskopskoj sali.

 

Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce” u ,,Blackpink The Movie”.

 

,,THE SHOW” (2021), ,,IN YOUR AREA” (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima  će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

 

Blackpink – 5th Anniversary (zvanični yt kanal) 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!