Friday, July 19, 2024
HomeRedLjubav & SeksBolje sam, nego bilo s kim

Bolje sam, nego bilo s kim


Nemojte ostajati u vezi koja vas emotivno ne ispunjava, saveti su psihologa. Partnerski odnos koji je nezadovoljavajući, koji vas ne ispunjava emotivno, u kome doživljavate više negativnih osećanja, ili čak pretnje, zastrašivanja i fizičko nasilje, ne zaslužuje da  zbog njega trošite i dalje svoje vreme i živce, već smognite snage i krenite dalje.
Psiholozi smatraju da ljudi ostaju zajedno, iako su nezadovoljni svojom vezama, zbog straha od samoće ili navike. Mnogi smatraju da je bolje biti  sa nekim, nego sam, grčevito se držeći  partnera koji im realno ne odgovara. Ili koriste decu kao izgovor, što ponovo nije opravdanje jer nezadovoljni roditelji teško da mogu da stvore zdravu sredinu za odrastanje dece.
Samo ako se prevaziđe strah i krene dalje može se naći ono za čim se čezne, u ovom slučaju odgovarajući partner i emotivna veza, smatraju psiholozi.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!