Saturday, June 22, 2024
HomeBlueBrz i pouzdan

Brz i pouzdan

Bez eksternih HDD-ova danas je prosto nezamislivo normalno funkcionisati u ovom više nego dinamičnom svetu. Toga smo svesni svi, a naročito proizvođači ovih gedžeta koji se svakodnevno trude da nas obraduju vrlo interesantnim rešenjima, sposobnim da odgovore na najrazličitije zahteve.

Verbatim kao jedan od vodećih brendova konstantno širi lepezu ekstrenih drajvova, a poslednje što nam stiže iz laboratorije ovog brenda je Portable Hard Drive 53006, koji u osnovi predstavlja jedno elegantno rešenja za brz bekap podataka. Pošto je malih dimenzija lako ga možete poneti sa sobom, a ono što ga čini izuzetno fleksibilnim je lako održavanje.

Na testu smo imali model od 320GB, koji je na Bench testovima ostvario brzine transfera od 35MB/sec. – za čitanje, odnosno 23MB/sec. – kada govorimo o upisu podataka – za USB 2.0 standard sasvim korektno.

Kompatibilan je sa svim aktuelnim Win i Mac platformama, a na tržištu se pored green verzije može naći i u još sedam različitih boja. Cenovno gledano korektno je pozicioniran, što ga ća ga učiniti izuzetno popularnim kod nas. Sjajno rešenje za mlade i studente!

Cena (sa PDV-om): model od 320GB – 5.992,51 din

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!