Saturday, July 20, 2024
HomeBlueCF kartica za entuzijaste

CF kartica za entuzijaste

Nabavili ste savršen digitalni aparat i spremate se u svakodnevnu akciju slikanja, međutim treba vam i kvalitetna CF (CompactFlash) memorijska kartica. Mi vam predlažemo da razmislite o modelu CompactFlash Ultimate 600x kompanije Kingston, koji je trenutno jedan od najboljih.

Kingston je CompactFlash Ultimate 600x karticu dizajnirao za entuzijaste i profi fotografe kojima je svaki trenutak pri fotografisanju od velikog  značaja i uopšte potreban im je trenutni upisa informacija. Sama kartica koristi ultra brzu memoriju i pogodna je i za kakmodere poslednje generacije koji kosriste ovaj standard. U kombinaciji sa njima najbolje rezultate pokazuje pri kontinuiranom snimanju.

Inače, maksimalna brzina transfera informacija kreće se u okvrima od oko 90MB/sec, što je rezultat vredan svakog pomena jer ga na tržištu može postići još svega nekoliko CompactFlash modela. Kompatibilnost sa svim aktuelnim Win i Mac platformama se podrazumeva, kao i mogućnost prepoznavanja od strane svih digitalaca koji podržavaju CompactFlash standard.

Kako smo i očekivali izrada je na najvišem mogućem nivou i to je stavka na koju Kingston mnogo polaže pored izbora vrhunske elektronike. CompactFlash Ultimate 600x se na tržištu može naći u različitim kapacitetima, a mi smo u rukama držali model od 16GB koji je cenovno jedan od povoljnije pozicioniranih. Šta reći – Apsolutno najbolja CF (CompactFlash) kartica!

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 6.560,00 dinara

Kontakt: Kingston, www.kingston.com/europe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!