Saturday, April 20, 2024
HomeOrangeChivas Regal - piće savremenih dama i džentlmena

Chivas Regal – piće savremenih dama i džentlmena

Chivas Regal je održao jedinstven dogadjaj koji kao i sam brend slavi univerzalne džentlmenske vrednosti, u potpuno novom gradskom prostoru „Promenada“.   
Sve zvanice uživale su u vrhunskom ukusu škotskog viskija, a svečano je uručena i prestižna titula „Chivas džentlmen godine“ poznatom pevaču koji je mnogo puta dokazao svoju humanost – Sergeju Ćetkoviću.

U toku večeri održana je i specijalna aukcija tri jedinstvene flaše Chivas Regala – Alexander McQueen, Lacroix i Pininfarina, koja je ujedno i prvi put predstavljena u Srbiji, a ova umetnička dela su ponosno otišle u ruke Steve Stanića, vlasnika Disco Pevca, Miroslava Kovačevića, vlasnika vinarije Kovačević i Ivana Matovića, vlasnika Gold Distribucije. Sav prikupljen prihod dodeljen je u humanitarne svrhe fondaciji ”Ana i Vlade Divac”.
Osim u vrhunskom viskiju, brojni mediji i poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Marka Živića, Nikole Lazetića, Baneta Trifunovića, Bojana Marovića, Tanje Vojtehovski, Ive Štrljić, Minje Miletić, Irene Mišović, Dejana Lutkića, Lazara Sakana, Goge Grubješić, Roksande Đorđević, Andreja Ilića, Slavka Beleslina, Ivane Baltić, Milice Milše, Žarka Jokanovića, Đorđa Pavlova, Vladimira Markovića i mnogih drugih uživali su u programu koji je vodila Borka Tomović, kao i u zvonkom glasu Chivas lady – Lene Kovačević.
Chivas Regal je viski koji je kreirao kategoriju luksuznog škotskog viskija. Chivas Regal 12 y.o. je mešavina različitih viskija koji su u bačvama sazrevali najmanje 12 godina. Pored mnogih karakteristika koje ističu njegov kvalitet, jedinstven je i po tome što se pri konzumaciji mogu jasno osetiti tri vrste ukusa: prvi gutljaj asocira na voće, posebno jabuku, drugi daje slatkoću meda i note nežne vanile, dok se pri trećem oseća kremasti ukus šipka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!