Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid dubinskičisti kožu licai obezbeđuje joj neophodnu vlažnost. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja se u njemu nalazi pruža i negu protiv starenja. Sada u apotekama možete kupiti dva Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarna fluida od 200 ml po ceni jednog.

Zašto je dobra ova micelarna tečnost?
Dobra je iz više razloga. Prvenstveno zbog toga što olakšava proces čišćenja lica jer je zamena za preparat za uklanjanje šminke, gel za pranje i tonik za lice. Takođe i dubinski čisti i uklanja sve vrste nečistoća i šminke sa očiju i lica. Nakon upotrebe ove tečnosti koža je primetno mekša i hidriranija. Prvi od tri razloga koje smo naveli se gotovo podrazumeva, jer micelarne vode i jesu popularne upravo zbog činjenice da skraćuju uobičajenu rutinu čišćenja lica. Druga dva su, međutim, specifična baš za Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid.
U čemu je još njena tajna?
Tajna se krije i u jednom od osnovnih sastojaka nakoje sadrži – APG kompleksu, zahvaljujući kojem dubinski čisti kožu. Alkilpoliglukozid je surfaktanat koji se dobija prirodnim putem. To je aktivni sastojak koji rastvarnečistoće na koži, a potom ih uklanja. Postoji više vrsta surfaktanata koji se upotrebljavaju za pravljenje preparata za čišćenje kože. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sadrži glukozidnu vrstu ovog sastojka, tačnije gliko-glicerol. To je izuzetno blago i nežno sredstvo za čišćenje kože. Koža je nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida meka i hidrirana, verovali ili ne, zbog činjenice da ovaj preparat sadrži hijaluronsku kiselinu, jednu od najpoznatijih supstanci u borbi protiv starenja koju sadrže preparati za negu. Hijaluronska kiselina je veoma važan je sastojak jer ima sposobnost da održava vlažnost kože. Istraživanja među ženama starosti od 18 do 75 godina, sa osetljivom kožom, pokazujuu da Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid značajno utiče na vlažnost kože već nakon nedelju dana redovne upotrebe. Ne samo da temeljno čisti i efikasno hidrira kožu, već je i priprema za upijanje sastojaka koji se nalaze u preparatima za negu. Baš zato je veoma važno da se ne umivate nakon njegove upotrebe, jer Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid jeste namenjen čišćenju, ali i negovanju kože.
Kom tipu kože je namenjena?
Namenjena je osetljivoj, ali je prikladna i za ostale tipove kože. Klinički je testirana i dokazano je da mogu da je koriste i osobe koje koriste kontaktna sočiva.
Kako se koristi?
Koristi se uveče i ujutro. Uveče da bi koža “disala” i obnovila se tokom noći, da bi se skinuo višak prljavštine i šminka. Ujutro da bi se uklonio sebum (sebum je uljasta supstanca koju koža prirodno proiyvodi kako bi sprečila isušivanje) i koža pripremila za upijanje preparata za negu.

Još lepih vesti za kraj…
Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sada možete kupiti u pakovanju 1+1 gratis.