Saturday, April 20, 2024
HomeBlueCooler Master NotePal U2

Cooler Master NotePal U2


Sa dolaskom leta dolaze i tropski dani kada temperature mogu dostići i preko 45 stepeni u hladu, što ni najmanje nije zdravo kako za čoveka, tako i za računar na kome se radi. Mi se pak lako možemo rashladiti unosom veće količine vode u organizam, međutim za notebook mašine jedini spas je kvalitetno postolje za hlađenje. Cooler master je “tata-mata” u ovoj oblasti i u svom portfoliu ima veliki broj najrazličitijih hladnjaka za laptop-ove i pasivnih i aktivnih, a mi smo za ovu priliku odabrali model NotePal U2 koji ne košta puno, a nudi zaista mnogo.

Cooler Master je NotePal U2 dizajnirao prvestveno sa namerom da kupcima ponudi postolje koje će im pružiti zavidan nivo ergoomije. Međutim, proizvođač je došao na ideju da aluminijum od koga je napravljen NotePal U2 perforira celom površinom i omogući da vazduh brže cirkuliše oko računara, što se u praksi pokazalo kao dobar potez. Sam aluminijum veoma brzo preuzima toplotu sa notebook-a, a vazduh koji kruži oko postolja omogućava hlađenje istog. U realnom radu dobro ugrejan računar NotePal U2 može da ohladi za 5 do 10 stepeni zavisno od dotoka vazduha.

Ako vam se to pak čini nedovoljno bez problema ovom pasivnom hladnjaku možete instalirati više ventilatora i pretvoriti ga u moćno aktivno rešenje. Sa dva inicirana ventilatora temepraturu sa vrelog notebook-a možete oboriti za 15 do 20 stepeni, a sa četri coolera i do 25 stepeni. Inače, sjajna stvar koju donosi NotePal U2 je mogućnost da sa njegove donje strane smestite laptop i tako ga spakujete u torbu čime dobijate na ergonomije i hlađenju gde god da se nađete! Za ono što nudi cena mu je superrr cool!
Cena (bez PDV-a): 24 evra
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!