Monday, July 15, 2024
HomeTechnolifeDigitalizacija PoslovanjaCRN-ovo priznanje “Cloud 100 kompanija za 2022” odlazi u ruke Veritas Technologies

CRN-ovo priznanje “Cloud 100 kompanija za 2022” odlazi u ruke Veritas Technologies

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima preduzeća od ivice do srži do oblaka, danas je saopštio da je CRN®, brend kompanije Channel, postavio Veritas Technologies na godišnju listu Cloud 100. Ovom listom odaje se počast i skreće pažnja stotini najboljih cloud kompanija za 2022. godinu, i to u pet ključnih kategorija: infrastrukturi, praćenju i upravljanju, skladištenju, softveru i bezbednosti.

CRN-ova Cloud 100 lista ukazuje na dobavljače tehnologije zbog njihove posvećenosti partnerima, kao i demonstrirane inovacije u razvoju tehnologije koje se zasnovaju na informatičkom oblaku. Ova lista predstavlja pouzdan resurs za dobavljače rešenja koji traže najbolje pozicionirane dobavljače tehnologija da podrže njihove potrebe za proizvodom i uslugama u oblaku.

Današnje priznanje je dodatna potvrda Veritasovog vođstva u upravljanju podacima preduzeća i njegovih kontinuiranih inovacija u programu “Partner Force” za podršku partnerima dok prebacuju svoje kupce na tehnologiju oblaka, pomažući im da ostvare svoje ciljeve digitalne transformacije.

Veritas je takođe nastavio da prikazuje inovacije u svojim ponudama zasnovanim na tehnologiji informatičkog oblaka, o čemu svedoči i preuzimanje tehnologije koja stoji iza NetBackup SaaS Protection, i njene duboke integracije u NetBackup platformu – pomažući preduzećima da zaštite svoje SaaS podatke na bezbedan, fleksibilan i skalabilan način, dok sve više prihvataju hibridne multi-cloud strategije.

Veritas je takođe nedavno predstavio rešenje NetBackup Recovery Vault. Ono obezbeđuje žilavost na rensomver pretnje u aplikacijama koje su kritične za poslovanje, kroz namenski izgrađen, odvojen prostor za skladištenje rezervnih kopija, istovremeno smanjujući troškove i složenost korišćenja odabranih skladišta u oblaku od vodećih provajdera za dugoročno zadržavanje i pouzdan oporavak rezervnih podataka. Sa ovim rešenjem, Veritasovi korisnici mogu biti uvereni da su njihovi podaci bezbedni u oblaku i zaštićeni od rensomvera, spremni za oporavak od katastrofe i u stanju da ispune uslove usaglašenosti i upravljanja.

Počastvovani smo na to što je CRN kod nas prepoznao posvećenost osnaživanju naših partnera u misiji da obezbede besprekorno korisičko putovanje preko svih oblaka”, rekao je Majk Vokli, viši potpredsednik, Globalnih kanala i saveza u Veritasu.

“Današnje priznanje dodatno potvrđuje Veritasove kontinuirane inovacije širom našeg portfolija proizvoda kako bi se pomoglo klijentima da skalabilno upravljaju i štite svoja multi-cloud okruženja.”

“U današnjem kompanijskom okruženju koje je usmereno na rad na daljinu, usluge u oblaku postale su kritična komponenta neophodna za izgradnju sveobuhvatnih i bezbednih IT rešenja”, rekao je Blejn Raddon, CEO kompanije Channel. “Kompanije izabrane za ovogodišnju Cloud 100 listu pokazale su da iznova podržavaju partnere u stalnom razvoju cloud computing poslovanja sa najmodernijim proizvodima i uslugama. Naš tim pohvaljuje one koji su proglašeni na ovogodišnjoj listi i raduje se što će gledati kako pokreću pozitivne promene u domenu oblaka tokom cele godine.”

CRN-ova Lista Cloud 100 objavljena je u februaru 2022 na ovom linku

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!