Thursday, July 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaČuveni "Ukus fest" u Big tržnom centru u Novom Sadu!

Čuveni “Ukus fest” u Big tržnom centru u Novom Sadu!

Ukus fest i TC BIG u Novom Sadu pripremaju veliki spektakl, kada će majstori domaće hrane i pića visoko kvalitetnih proizvoda nastupiti na velikoj sceni. Prvi tim “Ukus fest-a” za dva dana, pokazaće zašto ih zovu šampionima i predstaviće najbolje izlagače iz cele Srbije i regiona.

Ukus fest i tržni centar BIG u Novom Sadu najavljuju potpuno novu riznicu blaga domaće hrane i pića, od subote 18 – 19. jun u centralnom holu centra BIG u Novom Sadu,
Posetioci iz zemlje i instranstva moći će da probaju nezabravne arome u da użivaju u degustacijama najukusnijih suhomesnatih proizvoda pršute, domaćih kobasica, kulena. Među zalogajima će biti i poznati domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom i druga iznenađenja.

Proizvođači slatkiša pripremaju pravi vatromet iznenađenja, pa će se mnogi zasladiti čuvenim tradiconalnim džemovima, ali i starim medom i domaćim kolačima.

Probajmo zajedno voćne sokove bez aditiva. Odajmo se beskrajnom ukusu vina kao uz tamburice iz čokota pravih berbi, a odmah uz njih ukusne likere, rakije.

Radujemo se velikom spektaklu! Očekujemo vas na nezaboravnom druženju od 18 – 19. juna u Novom Sadu!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!