Monday, May 20, 2024
HomeBlueD-Link DWR-116 - pouzdan i brz ruter za internet u celoj kući

D-Link DWR-116 – pouzdan i brz ruter za internet u celoj kući


D-Link pruža korisnicima pouzdanu i stabilnu vezu na internetu uz bežični N300 Multi-WAN ruter (DWR-116). Ovaj multifunkcionalni ruter istovremeno podržava 4G LTE i 3G mobilni pristup uz fiksni širokopojasni pristup internetu, bilo simultano ili uz preklapanje načina povezivanja.
Bežični N300 Multi-WAN ruter podržava široki raspon 4G LTE/3G USB hardverskih ključeva svih mobilnih operatera, što ga čini idealnim rešenjem za istovremeno povezivanje više uređaja na internet. Isto tako se na ovaj ruter mogu spojiti DSL ili kablovski modem, čime omogućava i povezivanje preko fiksne linije. Uređaji se na ruter mogu spojiti žično ili bežično, brzinama do 300Mbps.
“Bilo da neko želi da ima bežični hotspot za deljenje mobilne internet veze sa kolegama ili sa porodicom, ili želi da na miru surfuje internetom bez opasnosti od pucanja veze, naš novi bežični N300 Multi-WAN ruter može da zadovolji sve njegove potrebe,” izjavio je Kevin Wen, predsednik D-Link Europe Ltd.

“Kako se primena 4G LTE nastavlja, ljudi će se sve više okretati ovom načinu mobilnog povezivanja, bilo da bi imali rezervu ili umesto fiksne širokopojasne veze. Ovo je kompletno rešenje koje korisnicima omogućuje da se povežu, dele i uživaju u njihovoj vezi na internetu kroz jedan uređaj kojeg je lako postaviti i njime upravljati.”
Bežični N300 Multi-WAN ruter se može brzo i jednostavno instalirati gotovo bilo gde. Intuitivni instalacioni “čarobnjak” pomoći će korisnicima da podese sve postavke i spoje se u vrlo kratkom vremenu, što ga čini savršenim rešenjem u situacijama u kojima je potrebno brzo postaviti bežičnu mrežu, ili u situacijama gde nije moguće ostvariti uobičajen pristup internetu putem žice. Može se upotrebiti na više načina – kao normalni samostojeći ruter za spajanje na internet putem mobilne ili fiksne mreže; kao load-sharing uređaj kojim se na internet spajate istovremeno putem mobilne i fiksne mreže; ili kao failover gde se koristi jedna mreža, a druga se aktivira samo ako se primarna prekine.
Kao i kod svih drugih D-Link proizvoda, sigurnost je ključna komponenta bežičnog N300 Multi-WAN rutera (DWR-116), koja pruža sigurnu bežičnu vezu za internet kroz WPA/WPA2 bežičnu enkripciju, kao i kroz upotrebu dual-active firewall-a za sprečavanje potencijalnih napada i upada u mrežu. Istovremeno, ovaj ruter ima sve odlike koje bi profesionalac očekivao od jednog rutera, uključujući podršku za VPN i konfiguraciju Quality of Service.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!