Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaDa li imate dovoljno samopouzdanja da napredujete?

Da li imate dovoljno samopouzdanja da napredujete?

Head & Shoulders zna da je ključ uspeha na svim poljima fizička i mentalna priprema. U suštini često nismo u potpunosti spremni sve dok se ne osetimo tako, a najviše zbog nedostatka samopouzdanja i vere u uspeh.
Svrab i nestabilna koža glave mogu nas omesti u postizanju naših ciljeva i poremetiti nam samopouzdanje, ali Head & Shoulders Soothing Care šampon je napravljen da pruži momentalno olakšanje pri svrabu i uklanja perut i do 100 % pružajući vam samopouzdanje.
Svrab kože glave je čest problem kod ljudi čija je koža izgubila prirodni balans. To je uglavnom reakcija kože na spoljašnje i unutrašnje faktore kao što su zagađenje, stres ili promena temperature. Takođe, svrab je jedan od prvih znakova peruti – zato je još važnije da se kontroliše pre nego što se stanje pogorša. Svrab i perut nisu samo dosadni i neprijatni, nego nas sprečavaju u koncentrisanju na druge, važnije stvari u životu, a može biti i previše neprijatno kada osetite potrebu za češanjem na javnom mestu.
Da bi obeležili izlazak novog Soothing Care šampona, slavni fudbaleri Billy Wingrove i Jeremy Lynch, priključili su se Head&Shoulders timu, u ulozi motivacionih trenera kako bi omogućili i drugima da obavljaju poslove samouvereno.
Zaboravite na svrab i idite podignute glave sa sjajnom kosom koja izgleda i miriše fenomenalno sa novim Head&Shoulders Soothing Care šamponom, dostupnim na srpskom tržištu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!